Carmen Harra, noi previziuni dure pentru viitorul României: „Creșterea prețurilor este cumplită. Vom vedea revolte fără precedent”

Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a  făcut noi dezvăluiri cu privire la lucrurile care-i așteaptă pe români în viitorul apropiat.

Nu mai este o noutate faptul că nu ne așteaptă o perioadă prea bună, cel puțin pe plan economic, iar Carmen Harra a vorbit despre aceste lucruri în repetate rânduri. Clarvăzătoarea vine cu noi previziuni în acest sens și spune clar că românii vor resimți din ce în ce mai mult aceste efecte dezastruoase, care se vor încheia într-o mare criză. Lucrurile se vor scumpi din ce în ce mai mult, chiar dacă alimentele, dar și multe servicii au deja prețuri foarte crescute. Cel mai bun sfat pe care-l poate da aceasta este să investiți toți banii pe care-i aveți, întrucât valoarea lor nu va mai exista curând.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare.”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în...”

„Creșterea prețurilor este cumplită”

Problemele politice care se întâmplă la nivel global, precum ar fi războiul dintre Rusia și Ucraina, susțin această criză, spune Carmen Harra, care va fi una foarte grea, pentru mulți oameni care trăiesc de azi, pe mâine.

„De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă. Și să ne pregătim de această inflație, care este poate dincolo de imaginația noastră la ora actuală. Creșterea prețurilor este cumplită. Este un an foarte dur, pentru că sunt multe probleme politice în anul ăsta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul în care vom vedea revolte fără precedent din cauza inflației. Al crizei politice în toată lumea, tulburări politice în diferite părți ale lumii.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni despre noua relație a Andreei Bălan: „Rămâne de văzut dacă ambii copii...”

Cum putem depăși cu bine această perioadă

Singurul lucru care ne poate ajuta în tot acest timp este credința, spune Carmen Harra. Trebuie să încercăm să fim mai buni, să ne susținem unii pe alții și să nu uităm să ne rugăm.

„Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit, credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și în special mai uniți”, a mai spus Carmen Harra. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iun 2023, 07:41 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience