Top 5 TEHNICI de reducere a stresului. TREBUIE să ții cont de ele

Data publicării:
Tehnici de combatere a stresului, sursa pixabay/ autor Pexels
Descriere foto: Tehnici de combatere a stresului, sursa pixabay/ autor Pexels

Stresul poate avea un impact semnificativ asupra stării de sănătate. Există câteva tehnici care reduc această problemă.

Iată 5 tehnici pentru a reduce stresul:

1. Încearcă să te relaxezi -  Nu este greu să îți reduci nivelul de stres. Există mai multe metode pe care le puteți folosi pentru a vă relaxa sau a reduce stresul, inclusiv: exerciții de respirație profundă, meditație, relaxare cu muzică și somn suficient.

2. Dormi suficient-  Puteți avea un somn liniștitor făcând întuneric în cameră, lăsându-vă telefoanele mobile în afara camerei și mergând la culcare la timp.

3. Faceți o baie caldă - Băile cu apă caldă au efecte benefice asupra stresului. Potrivit psihologului Neil Morris, care a intervievat 80 de persoane, băile pot diminua stările de depresie, deoarece „oferă o combinație minunată de izolare, liniște și confort”. Băile fierinți oferă senzații de confort, iar acest tip de siguranță vă permite să vă relaxați mintea și, ulterior, corpul.

4. Meditație - Prin meditaţie, mulţi oameni au învăţat să-şi liniştească gândurile, să le pună în ordine şi să le poată controla. Dincolo de controverse şi preconcepţii, meditaţia a devenit un stil de viaţă pentru mulţi oameni.

5. Dietă echilibrată - Alimentele joacă un rol important în acest subiect. Acestea conțin antioxidanți și fibre te ajută să reduci riscul bolilor. Mănâncă mai multe fructe și legume și rămâi mereu hidratat, potrivit Buzznoble.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel