Theo Rose, truc simplu pentru a scăpa de mahmureală: „Eu știu de la bețivii din gașcă că...”

Data publicării:

Theo Rose le-a dezvăluit fanilor săi „rețeta” prin care pot scăpa de stările de rău, după o seară în care au consumat alcool. 

Theo Rose este una dintre cele mai asumate și directe persoane publice din țara noastră. Vedeta nu s-a ascuns niciodată de la a spune lucrurilor pe nume, iar când a fost întrebată ceva, aceasta a răspuns mereu, fără ezitare. Acest lucru s-a întâmplat și în cadrul podcastului realizat de Mihai Bobonete, când comediantul a rugat-o pe artistă să-și dezvăluie propria rețetă de mahmureală. Astfel, Theo Rose a dezvăluit faptul că a avut nevoie de câteva ori de „trucuri magice”, pentru că a depășit anumite limite, în ceea ce privește alcoolul.

„Când mă îmbăt, cânt la fel ca ceilalți. Pentru mahmureală zeamă de varză. M-am îmbătat când eram mai mică și eram  la țară și acolo aveam zeamă de varză. Eu știu de la bețivii din gașcă că mai beau o bere și le trece. M-am îmbătat de câteva ori. M-am simțit vinovată rău când m-am îmbătat tare. Mă durea inima a doua zi și de asta nu mai beau.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului „DA Bravo!” by Mihai Bobonete. 

Poate te interesează și: Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată: „Săracul, nu știe ce să mai facă”

 

Cum scapă artista de stările de oboseală

Dacă cu stările de rău provocate de alcool s-a confruntat mai rar, Theo Rose spunea faptul că oboseala îi cauzează adesea disconforturi foarte neplăcute. Vedeta a atins la un moment dat și burnoutul, când a avut nevoie de o pauză de câteva zile pentru a se recupera. 

„Am avut momente de burnout. Stomacul e praf. De acolo simt că încep să încetinesc. Am stări de vomă înainte să cânt, mi se face rău, nu pot să mă mai concentrez. E obositor, nu ai pauză, să ai măcar o zi să te gândești. Trebuie să oferi ceva în permanență și asta e dificil. Merg la țară la ai mei ca să-mi revin, nu prea merg în altă parte. Mai auzi alte povești, parcă revii într-o realitate. Acolo e altă treabă, e bine să-ți mai aduci aminte din când în când de lucrurile acestea. Sufăr că mă duc rar acasă și nu am mai păstrat legătura cu realitatea de acolo.”, a mai continuat artista.

Pe aceeași temă: Lia Bugnar susține că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose. Actrița rupe tăcerea despre actuala relație a fostului iubit

 

Theo Rose, probleme în sarcină

Faptul că Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți este una dintre cele mai uimitoare vești pe care fanii cuplului au putut să le primească anul acesta. Cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii și, în ciuda tuturor părerilor, aceștia au decis că nu este prea devreme să întemeieze o adevărată familie. Totuși, această perioadă vine la pachet și cu câteva probleme, pentru artista care a avut un prim trimestru de sarcină destul de greu. 

„După o săptămână, nu vreți să știți de care, mi-a fost rău. Am avut grețuri. Am fost pe perfuzii. Amărâtă. După o săptămână am reușit să mă pun pe picioare și am auzit că au mai trecut și altele prin așa ceva și că nu se moare, că este normal.

Sper să nu-mi mai revină stările alea, sper să se fi terminat perioada cea mai grea și să înceapă să-mi fie bine și să pot să mănânc și eu ca oamenii. Foame îmi este, dar mi-e și greață în același timp. Astăzi mă simt bine.”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

VEZI și: Theo Rose: „Mă simțeam foarte rău, am ieșit să vomit”. Ce a putut să-i spună un tânăr, imediat după ce i-a cerut un autograf



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel