Theo Rose: „Mă simțeam foarte rău, am ieșit să vomit”. Ce a putut să-i spună un tânăr, imediat după ce i-a cerut un autograf

Data publicării:
Theo Rose/ captură video Youtube
Descriere foto: Theo Rose/ captură video Youtube

Theo Rose le-a povestit fanilor cum a primit o lecție importantă de viață, chiar pe platoul de filmare. 

Theo Rose a relatat, pe Instagram, cum a decurs întâlnirea pe care a avut-o cu un fan, pe platoul de filmare al serialului Clanul. Artista, care este însărcinată, a ieșit de pe platoul de filmare pentru a căuta o baie să vomite. În drum spre baie, a acostat-o un tânăr, care i-a cerut să-i dea un autograf. 

Theo Rose, primele imagini cu burta de gravidă la vedere. Gestul făcut de artistă în timpul unui concert / VIDEO

„Filmam ieri pentru @clanulserial și mă simțeam foarte rău. Am ieșit la un moment dat din restaurantul în care filmăm cu gândul că măcar să fiu afară dacă vomit. Până la baie făceam mai mult.
La ușa, băiatul din poză cerea tuturor celor care lucrează la serial să semneze pe bluza fosforescentă pe care o ține în mâna.
Fiind pe cale să vărs oriunde în față ochilor și căutând un loc retras cu aer, l-am rugat să aștepte să mă întorc.
Într-un final i-am semnat bluza și i-am ascultat povestea.
Venise de la Cluj special pentru asta. Să întâlnească actorii serialului și oamenii care lucrează la proiect. Mi-a spus că e mare fan și că nu l-a interesat că a trebuit să își amaneteze telefonul că să-și cumpere bilet de drum spre București.
A început să plângă și a zis: ,, Nu pot să cred că l-am prins și pe Tătuțu’ să-mi semneze. Eu rad și plâng odată cu voi. Nu va imaginați ce înseamnă asta pentru mine. Poate credeți că sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Moșu’ mai repede la mine. Lasă, telefonul îl iau înapoi. Muncesc și îl scot în câteva zile. Mulțumesc!”
A plecat fără să ceară nimic.
Va zic și de ce sunt proastă. Mi-era așa rău și în același timp primisem o lecție de fericire necondiționată că nu mi-a trecut prin minte nici măcar o secundă să-i plătesc eu drumul sau să-i dau niște bani, să aibă la el.
Pe de altă parte, am înțeles lecția. El n-a avut nevoie decât de semnătură mea banală. Dar a dat la schimb o lecție prețioasă. Sunt oameni care au nevoie de atât de puțin că să fie fericiți.
“… că acelora este Împarația cerurilor”

De Crăciun vreau doar să fiu la fel de fericită că el. Să nu mă mai poată supără nimic. Să văd lumea frumoasă, să ascund de ochii mei intențiile rele și să împart în jurul meu doar bunătate și bucurie.

Așa va doresc și vouă

La mulți ani de Sf. Andrei!”, a transmis Theo Rose, pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu tânărul fan.

 

Theo Rose, transformare radicală în sarcină: „Pentru cine nu m-a crezut în legătură cu....” / VIDEO

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel