Lia Bugnar susține că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose. Actrița rupe tăcerea despre actuala relație a fostului iubit

Data publicării:
Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram

Lia Bugnar a vorbit despre relația lui Anghel Damian cu Theo Rose. 

Lia Bugnar și Anghel Damian ua pus capăt unei relații de iubire de nouă ani de zile, în același timp în care Theo Rose și Alex Leonte și-au spus „adio”, după cinci ani în care au stat împreună. Partea cea mai surprinzătoare pentru fani a venit în urmă cu aproximativ patru luni de zile, când celebra solistă și regizorul serialului „Clanul” s-au hotărât să formeze un cuplu. Acum, cei doi se pare că vor să-și întemeieze o adevărată familie, pentru că vor avea împreună și primul lor copil. 

Lia Bugnar susține că nu a vorbit vreodată cu Theo Rose

Deși s-au întâlnit la același eveniment și chiar s-au salutat, acum Lia Bugnar susține că nu o cunoaște pe Theo Rose și că nu a vorbit niciodată cu ea.  Cât despre sarcina artistei, Lia Bugnaru nu a vrut să discute prea multe. 

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu. Nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie. Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. r – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor.”, a declarat Lia Bugnar, potrivit click.ro.

Lia Bugnar: „Când m-a părăsit Anghel…”

În cadrul unei postări din mediul online, în care își laudă o bună prietenă, Lia Bugnar a dat de înțeles că nu a fost vorba despre o despărțire de comun acord. Potrivit acesteia, se pare că, Anghel Damian ar fi părăsit-o pe actriță.

„Face poze frumoase, pentru că se uită la tine ca și când ea e chiar tu. Știe exact ce vrei să ascunzi când pune aparatu’ pe tine și-ți spune în felul ei aparte că n-ai de ce, că poate lucrul ăla e cel mai important din ce ai tu. «Sexi, hai să-ți fac niste poze!” așa sună un mesaj de la ea, o dată la câțiva ani. «Arăt ca dracu’,  beibi, hai s-o lasam pe mai încolo!” «Cea mai mișto femeie din lume n-arată niciodată ca dracu’”.  Și te trezești că zici da, n-ai cum să zici nu în fața cuiva care pare că știe despre tine lucruri pe care tu nu le știi.

Când m-a părăsit Anghel a stat mută o vreme și după vreo lună m-a sunat. «Acum vreau să-ți fac poze» «Acum n-ai ce poza, beibi, sunt transparentă» «Lasă că eu te văd în culori, nu-ți face tu griji» Și a venit, și m-a furat în aparatul ei de fotografiat și mi-a făcut, probabil, cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată. «Vezi, sexi, cât de frumoasa poți să fii»”, se arată în postarea Liei Bugnar.

Citește și: Lia Bugnar, reacție dură, după ce a aflat că Theo Rose e însărcinată: „Nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel