Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată: „Săracul, nu știe ce să mai facă”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose și Anghel Damian, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose și Anghel Damian, instagram/ colaj foto

Theo Rose a dezvăluit cum s-a schimbat relația ei cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată. 

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, vestea ieșind la iveală de curând. Chiar dacă artista nu și-a dorit să le dea fanilor această veste atât de curând, informațiile au început să curgă în mediul online, iar ei nu i-a mai rămas decât să le confirme. 

Theo Rose, noi detalii despre sarcină

 Aflată în plină activitate profesională, se pare că artista a început să resimtă oboseala, care se îmbină cu stările negative pe care le aduce primul trimestru de sarcină. Cu toate astea, Theo Rose încearcă să depășească momentele grele cu care se confruntă. 

„Trăiesc și sunt sănătoasă. Mă tot controlez așa cum trebuie, periodic, dar mă confrunt cu tot felul de stări: grețuri specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus din stări, dar nu am ce face, mă lupt cu ele. Mă mai duc două, trei zile pe la mama și tata, la țară să mă pun pe picioare, după mă întorc la București. Cred că este și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trag a somn într-una. De poftit, nu prea poftesc, doar la ce văd pe masă. Aș mânca foarte mult.

Nu am încotro, dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag. Nu sunt singura care a muncit cât timp a fost însărcinată. Mă întreba cineva ce fac când sunt la concerte că am grețuri. Este foarte greu de controlat situația. Am atâte guri de hrănit, încât îmi trece orice greață când mă urc pe scenă. ”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de pe ProTV

Ce se întâmplă între Theo Rose și Anghel Damian, după ce artista a rămas însărcinată

Theo Rose a recunoscut că Anghel Damian este foarte grijuliu cu ea de când a rămas însărcinată. Actorul vrea ca viitoarea mămică să beneficieze de tot confortul pentru a duce cu brio sarcina până la capăt.

„Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine.Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta.”, a mai spus artista.

Cât despre nume, Theo Rose a mărturisit că nu l-au ales încă, deoarece așteaptă să vadă dacă este fetiță sau băiețel. 

„Încă nu ne-am gândit la nume. Așteptăm să aflăm ce este.Nu vreau să aștept până în ultimul moment, pentru că vreau să-i cumpăr și eu o babețică, ceva. Nu sunt deloc panicată. Am suportat cu bine stările de rău, fiind conștientă de faptul că este normal să se întâmple și asta. Nu se întâmplă la toate femeile, dar dacă eu sunt una dintre cele care pățesc, asta e. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără, că este momentul potrivit pentru a face un copil, corpul meu este pregătit pentru asta, este sănătos, are resurse. ”, a precizat Theo Rose. 

„O să mă bucur de ultimul meu Crăciun ca mezina familiei”

„Sărbătorile de anul acestea sunt mult mai speciale, suntem emoționați cu toții, părinții mei, toată familia. Cu toate astea, Crăciunul acesta voi mai fi eu mezina familiei, o să mă bucur de ultimul meu Crăciun ca mezina familiei, după care o să cedez cu mare drag locul copilului și o să ne bucurăm de el. Toate cadourile o să meargă către el. Sper să mai primesc acum și cadouri pentru mine, să nu fie toate pentru bebeluș. Moș Crăciun mi-a adus cel mai frumos cadou, nu îmi mai trebuie nimic. Doar sănătate și dacă se poate ca sarcina să fie cât mai ușor de dus la capăt.”, a conchis artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel