Theo Rose se mărită. Cum a făcut artista anunțul cel mare

Data publicării:

Theo Rose a uimit pe toată lumea, după ce a anunțat faptul că se mărită.

Theo Rose este una dintre artistele momentului, motiv pentru care solista comunică extrem de des cu fanii ei din mediul online, pentru a-i ține cât mai aproape de ea, în fiecare moment prin care aceasta trece. Recent, cântăreața i-a uimit pe toți din comunitatea ei, după ce a făcut anunțul pe care-l aștepta o țară întreagă, dar care nu se știa sigur când va veni. Vedeta a postat o poză pe Instagram cu textul "Mă mărit", lăsând să se înțeleagă faptul că iubitul ei a cerut-o, în sfârșit, în căsătorie.

Artista a clarificat ulterior situația, când a mai postat, în continuare, imagini și videoclipuri, care au dat de înțeles faptul că Theo Rose va fi mireasă în propriul videoclip. Alături de ea a fost și actrița Doinița Oancea, cele două interpretând rolurile unor rivale. Theo Rose a promis extrem de multe surprize pe plan muzical vara aceasta și se pare că artista se ține de cuvânt.

Theo Rose a dezvăluit 5 lucruri neștiute despre ea: L-am imitat toată viața 

Cum arăta viața lui Theo Rose înainte să fi celebră

Chiar dacă acum se bucură de un succes uriaș, fiind una dintre cele mai bine plătite artiste din România, vedeta a dezvăluit recent faptul că au existat momente când a trăit cu foarte puțini bani ce erau destinați pe câteva săptămâni. Aceasta spune că îi cheltuia pe strictul necesar, iar norocul și mai mare era că primea pachete cu mâncare de acasă.

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a dezvăluit Theo Rose în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

Theo Rose, despre problemele cu care s-a confruntat din cauza epuizării profesionale: "Îți pui întrebări dacă merită..."

"Îmi permit lucruri la care înainte doar visam"

Acum însă, artista spune că își poate permite lucruri, la care odată doar visa. Pe lângă asta, Theo Rose spune că a adunat și o sumă frumoasă de bani, pe care a pus-o deoparte, dar pe care nu știe însă în ce să o investească. 

„Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă. Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri', a dezvăluit artista în podcastul lui Gojira

Ce sume cere Theo Rose, pentru promovarea online

Vedeta nu s-a ascuns nici de la a dezvălui, care sunt câștigurile ei din online. 

În cadrul unui interviu pentru Impuls Radio, artista a dezvăluit câți bani câștigă din Instagram și Facebook. 


 "Pe feed costă 950 de euro. Eu aș fi pus 1.000 direct, ce o mai dau cotită. InstaStory, o serie de patru instastories cu swipe-up și cu tag la client, 500 de euro. Un video pe feed este 1.200. O grămadă de bani", a declarat Theo pentru Impuls Radio. 

Theo Rose, despre crizele de anxietate. Cum le gestionează artista atunci când apar: „Mi-a arătat psihoterapeutul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel