Theo Rose, despre crizele de anxietate. Cum le gestionează artista atunci când apar: „Mi-a arătat psihoterapeutul”

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a vorbit despre crizele de anxietate, dar și despre cum reușește să le depășească atunci când apar. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a devenit victima anxietății, și a avut nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. 

Recent, artista le-a vorbit fanilor pe rețelele de socializare despre atacurile de panică cu care se confruntă. Theo Rose a recunoscut că ea este singura vinovată de toate stările pe care le are și încearcă să facă haz de necaz. 

Theo Rose: „Se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate”

‘’La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe min. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți. Așa a început toată criza asta de anxietate la mine. Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun. Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie. Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri’’, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Cum depășește Theo Rose crizele de anxietate

Artista a mărturisit că depășește crizele de anxietate cu ajutorul respirației controlate, așa cum a învățat-o psihoterapeutul. 

‘’Multe nopți la rând înainte să adorm, făceam exerciții de respirație așa cum mi-a arătat psihoterapeutul, ca să reușesc să mă calmez când am o criză de anxietate’’, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience