Theo Rose, despre problemele cu care s-a confruntat din cauza epuizării profesionale: "Îți pui întrebări dacă merită..."

Data publicării:
Captură video Instagram, Theo Rose
Descriere foto: Captură video Instagram, Theo Rose

Theo Rose a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat din cauza oboselii și extenuării profesionale. 

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Vedeta se poate mândri cu multe colaborări muzicale, până în acest moment, dar și cu un renume, care au ajutat-o să-și ridice prețurile, când vine vorba de concerte sau diverse colaborări pe Instagram. Cu toate astea, artista a avut multe momente în care a clacat din cauza oboselii și a extenuării. 

În cadrul unui podcast, Theo Rose a povestit că vara trecută a fost plină de evenimente și nu avea timp nici să respire. Artista onora  2-3 evenimente pe zi și nu avea timp să se odihnească, motiv pentru care, după o perioadă destul de solicitantă, Theo s-a confruntat cu sindromul epuizării profesionale.

Theo Rose: „Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât”

E greu, spre imposibil, să îți revii.Îți pui întrebări dacă merită să muncești atât. S-a întâmplat vara trecută când aveam câte două cântări pe zi. Și aveam și filmări toată ziua. Apoi seara trebuia să plecăm spre Iași sau în altă parte. Nu știam dacă mai apuc să dorm vreodată. Nu e deloc relaxant. Ai puțin timp să te relaxezi în astfel de perioade. În ianuarie, februarie e altfel. E o perioadă în care ar trebui să te încarci',  a declarant Theo Rose  în cadrul podcastului prezentat de Gojira.

Cred ca simt că am 35, 36 de ani. Am tras tare mult timp…și cum gândesc. Gândesc mult. Am ratat multe etape ale tinereții.  Am luat în serios muzica de prea mică',  a mai spus cântăreața. 

Ce sumă de BANI câștigă Theo Rose

nvitată recent într-un podcast, Theo Rose a vorbit despre lansarea în carieră, dar și despre câștigurile pe care i le produce aceasta.

"Îmi permit lucruri la care înainte doar visam"

„Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni. Pentru mine, ce se întâmplă muzical, e gratuit cumva. Sunt convinsă că e vorba de business. Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă. Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri', a dezvăluit artista în podcastul lui Gojira, potrivit viva.

Ce sume cere Theo Rose, pentru promovarea online

Vedeta nu s-a ascuns nici de la a dezvălui, care sunt câștigurile ei din online. 

„Pe feed costă (n.r. postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a declarat cântăreața, potrivit libertatea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel