Theo Rose a dezvăluit 5 lucruri neștiute despre ea: L-am imitat toată viața

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, Instagram

Theo Rose a dezvăluit, care sunt cele mai interesante și neștiute lucruri despre ea.

Chiar dacă pare că vedetele își expun toată viața pe rețelele de socializare, mai sunt și unele lucruri pe care acestea le țin ferite de ochii lumii. Theo Rose este, de departe, una dintre persoanele publice care sunt foarte active în mediul online. Luată totuși la întrebări despre care ar fi cele mai neștiute și interesante lucruri desprea ea, artista a făcut niște dezvăluiri, pe care ... s-ar putea să nu le știe chiar toată lumea. Mai multe dintre acestea, sunt obiceiuri pe care artista le are din copilărie.

"Pot să-mi ating nasul cu limba. Al doilea lucru este că tocănița cu cartofi, împreună cu zeama de varză a rămas felul meu de mâncare preferat, încă de când eram copil, băutura mea preferată, deși e foarte greu să mă hotărăsc, este ginul toc. Al patrulea lucru este faptul că îmi place muzica foarte veche, iar ultimul este faptul că hazul meu, nu este de fapt al meu. L-am imitat toată viața pe fratele meu, care are mult mai mult haz, decât am eu. De asta sunt și băiețoasă, pentru că toată copilăria am petrecut-o alături de fratele meu Radu.", a dezvăluit Theo Rose, în emisiunea Give me 5, de la UTV.

@utv.ro Ce nu stiai despre @Theo Rose ♬ original sound - utv.ro

Theo Rose a trăit experiențe paranormale

Și dacă tot ne aflăm la capitolul de dezvăluiri, artista le-a povestit fanilor, recent, faptul că a trăit o experiență paranormală, lucru ce a făcut-o să creadă că există o legătură între cele două lumi. Artista susține faptul că a primit semnale de la o persoană foarte apropiată din familia ei, chiar la puțin timp, după ce aceasta murise. 

„După ce a fost înmormântarea bunicii mele, atunci când am terminat cu pomana și cu masa care se dă după înmormântare, eram toți la ea în bucătărie, la ea acasă și stăteam toată familia și vorbeam.

La un moment dat a bătut de trei ori în geam și am ieșit în secunda aia eu pe ușă și nu era absolut nimeni, ceea ce m-a făcut să am convingerea că există o legătură între lumile astea. Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne, ne pot contacta într-un fel sau altul ”, a dezvăluit Theo Rose, pe instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel