Eugenia Nicolae, rol emoționant alături de actrița Tania Popa: „S-a plâns mult și sincer. Marea suferință a unei mame nevoită să plece de lângă copilul ei”

Data publicării:

Eugenia Nicolae lansează videoclipul noii piese, Mamă numa’ o fată ai, unde joacă alături de îndrăgita actriță Tania Popa. Noua piesă vorbește despre legătura puternică dintre mamă și fiică și îmbină într-un mod armonios muzica pop cu folclorul, așa cum ne-a obișnuit deja artista.

Refrenul piesei amintește ascultătorilor de o doină mult iubită din zona Banatului, „Mamă numa’ o fată ai”. Artista a preluat primele două versuri din doină, iar continuarea poveștii piesei se îndepărtează de povestea inițială a doinei, oferind o interpretare originală și plină de emoție.

„Am scris această piesă din postura unei femei mature de 30 de ani, puternică, dar și vulnerabilă, pregatită să înfrunte lumea pentru că poartă în călătoria ei prin viață toate sfaturile mamei ei. Actrița din rolul principal este Tania Popa, un munte de talent și profesionalism. M-am bucurat enorm că a acceptat invitația noastră de a juca în videoclip. Am văzut cum a trăit fiecare scenă din clip. În rolul fetiței a fost Ilinca Stan, care este la prima ei experiență de genul acesta. A făcut furori! Tania Popa a fost cucerită de talentul Ilincai. Au făcut o echipă mamă-fiica de-a dreptul minunată!”, a spus Eugenia Nicolae.

Videoclipul spune o poveste emoționantă și reală, pendulând între trecut și prezent. Scenariul clipului este creat pe baza realității triste din România, mulți părinți fiind nevoiți să plece în străinătate pentru a le asigura copiilor un viitor mai bun, iar aceștia cresc alături de bunici sau purtându-și singuri de grijă. Singura alinare a ambelor părți rămâne speranța revederii și proiecțiile unui viitor luminos, idee redată prin scenariul realizat de Rimenescu și directorul de imagine Silviu Mîndroc.  

 

„Acest videoclip este cel mai emoționant clip pe care l-am filmat vreodată. S-a plâns mult și sincer. Întreaga echipă de filmare a simțit povestea, s-a aplaudat deseori după ce se oprea filmarea. Aveam cu toții un nod în gât și lacrimi în ochi. Scrisoarea din finalul videoclipului relevă marea suferință a unei mame nevoită să plece de lângă copilul ei pentru a-i asigura un trai mai bun. Scrisoarea ajunge chiar de ziua fetitei, iar femeia adult redescoperă în prezent adevărul din spatele rândurilor scrise de mamă, determinand-o astfel să reconsidere vânzarea casei părintești.Videoclipul a fost filmat într-un loc de vis, foarte aproape de București, în Snagov. Oameni pasionați de traditii au reprodus un sat românesc, unde am filmat. Am promis cu toții că vom reveni la Grădina Vlahiia, dar data viitoare pentru a ne relaxa.”

 

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya. Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike, Elena Gheorghe și pregătește multe alte surprize pentru public.

 

Vezi video aici:

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel