Theo Rose, rețetă pentru mahmureală: „M-am îmbătat de câteva ori”. Cum scapă artista de stările de rău

Data publicării:

Theo Rose a făcut mai multe dezvăluiri neștiute, din viața personală.

Theo Rose a fost invitata lui Mihai Bobonete în cadrul podcastului de pe Youtube, unde a făcut mai multe dezvăluiri savuroase din viața personală. Extrem de asumată și sinceră cum a fost întotdeauna, artista a dezvăluit faptul că au existat mai multe momente în viața ei când s-a îmbătat, motiv pentru care a doua zi a trecut prin mai multe stări de rău. Theo Rose le-a spus astfel tuturor cum scapă de stările de mahmureală, după o noapte în care bea prea mult alcool. 

„Când mă îmbăt cânt la fel ca ceilalți. Pentru mahmureală zeamă de varză. M-am îmbătat când eram mai mică și eram  la țară și acolo aveam zeamă de varză. Eu știu de la bețivii din gașcă că mai beau o bere și le trece. M-am îmbătat de câteva ori. M-am simțit vinovată rău când m-am îmbătat tare. Mă durea inima a doua zi și de asta nu mai beau.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului „DA Bravo!” by Mihai Bobonete. 

VEZI și: Anghel Damian, primele declarații după ce s-a aflat că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată: "Este o bucurie inexplicabilă"

 

Cum face Theo Rose față oboselii

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului actual. Artista are un real succes în domeniul muzical, de curând a debutat în actorie, dar și-a făcut apariția și în televiziune, făcând parte din juriul „Vocea României”. În acest sens, toată lumea se întreabă cum face față artista oboselii și cum are puterea să își finalizeze toate proiectele. Theo Rose recunoaște astfel că a avut extrem de multe situații de extenuare, iar singurul loc din care își încarcă mereu bateriile este la casa părintească.

„Am avut momente de burnout. Stomacul e praf. De acolo simt că încep să încetinesc. Am stări de vomă înainte să cânt, mi se face rău, nu pot să mă mai concentrez. E obositor, nu ai pauză, să ai măcar o zi să te gândești. Trebuie să oferi ceva în permanență și asta e dificil. Merg la țară la ai mei ca să-mi revin, nu prea merg în altă parte. Mai auzi alte povești, parcă revii într-o realitate. Acolo e altă treabă, e bine să-ți mai aduci aminte din când în când de lucrurile acestea. Sufăr că mă duc rar acasă și nu am mai păstrat legătura cu realitatea de acolo.”, a mai continuat artista.

Citește și: Theo Rose, primele declarații despre sarcină. Artista a confirmat: „” E adevărat, o să aveți...””

Conversație între Theo Rose și Irina Loghin

Artista a mai dezvăluit și o conversație pe care a purtat-o cu interpreta de muzică populară Irina Loghin. Tot în sensul anxietății și oboselii, îndrăgita solistă i-a oferit vedetei câteva sfaturi, prin care poate scăpa de aceste stări neplăcute. 

„M-a sunat doamna Irina Loghin. Nu știam cine e, am zis că e vreun curier. Am răspuns și m-a ținut de vorbă vreo oră și un pic. M-a sunat pentru că a auzit că am vorbit despre anxietate și m-a sunat să-mi povestească să-mi spună că a trecut și ea prin asta în tinerețe, tot di cauza extenuării. Mi-a explicat ce remedii există, cum trebuie să gândesc. Știi cât de caterincă e?”, a mai dezvăluit Theo Rose. 

Cine e bărbatul care știe toate secretele lui Theo Rose: „E important să știe mult mai multe chestii decât altcineva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel