Theo Rose, primele declarații despre sarcină. Artista a confirmat: „” E adevărat, o să aveți...””

Data publicării:
Sursa foto: Theo Rose, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a făcut primele declarații despre sarcină. Artista a confirmat faptul că va deveni mămică. 

Theo Rose este în culmea fericirii. Artista se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Deși a ținut secret până acum, după ce părinții săi au declarat că vor deveni bunici, acuum și Theo Rose a făcut primele declarații despre sarcină.

Artista a confirmat faptul că ea și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată. 

Theo Rose, primele declarații despre sarcină

”Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei

Deși mulți au crezut că ar fi vorba de un zvon fals, mama artistei confirmă sarcina vedetei și spune că este sărbătoare în familia lor, de la aflarea veștii. 


“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat Nina Diaconu, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Theo Rose le-a dat vestea cea mare de acum o săptămână

“Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a mai spus Nina Diaconu. 

Tatăl vedetei a fost primul care a confirmat sarcina

 Tatăl său a fost cel care a dezvăluit faptul că știa de această veste încă de la începutul lunii noiembrie, când a fost extrem de fericit să afle că va deveni bunic.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.

Nea Marin, după ce a aflat faptul că Theo Rose e însărcinată

Vestea că Theo Rose așteaptă un bebeluș a uimit pe toată lumea. Artista s-a despărțit recent de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, alături de care și-a petrecut foarte mulți ani. Vedeta s-a cuplat imediat cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” și se pare că acum cei doi se pregătesc să devină părinți. Nu doar fanii  au avut parte de un șoc, ci și cei care îi cunosc pe cei doi. Spre exemplu, Nea Marin spune că nu știa nimic despre această veste, însă îi dorește toate cele bune artistei. Cu toate acestea, dansatorul a ținut să scoată în evidență faptul că femeile de acum, care devin mame, nu mai au aceeași gândire ca cele de pe vremuri.

„Eu nu știu absolut nimic, nu am nicio informație că este însărcinată. Dar, dacă e așa, ce să îi doresc? Să fie sănătoasă! La 24 de ani nu este deloc prea tânără ca să devină mamă. Eu, de pildă, m-am căsătorit la vârsta de 23 de ani, soția avea 22, am făcut copii și, uite, am ajuns la 65 de ani și avem și nepoți în vârstă de 15 ani. Păi, nu e mai frumos așa? M-aș bucura însă dacă femeile de acum ar avea și mintea celor tinere, de odinioară”, a declarat celebrul dansator, pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel