Anghel Damian, primele declarații după ce s-a aflat că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată: "Este o bucurie inexplicabilă"

Data publicării:
Theo ROse, Anghel Damian, sursa Instagram
Descriere foto: Theo ROse, Anghel Damian, sursa Instagram

Anghel Damian a făcut primele declarații despre faptul că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată. 

Vestea că Theo Rose așteaptă un bebeluș a uimit pe toată lumea. Artista s-a despărțit recent de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, alături de care și-a petrecut foarte mulți ani. Vedeta s-a cuplat imediat cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” și se pare că acum cei doi se pregătesc să devină părinți.

Anghel Damian, primele declarații după ce s-a aflat că Theo Rose îl va face tătic pentru prima dată

Anghel Damian este copleșit de emoții. Actorul a mărturisit că bucuria este inexplicabilă și că, atât el, cât și Theo Rose, așteaptă cu nerăbdare să-și cunoscă bebelușul.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru. Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune', a declarat regizorul serialului Clanul pentru protv.ro.

Theo Rose, primele declarații despre sarcină

Artista a confirmat faptul că ea și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima dată. 

”Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată”, a declarat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei

Deși mulți au crezut că ar fi vorba de un zvon fals, mama artistei confirmă sarcina vedetei și spune că este sărbătoare în familia lor, de la aflarea veștii. 

“Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră!”, a declarat Nina Diaconu, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Theo Rose le-a dat vestea cea mare de acum o săptămână

“Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a mai spus Nina Diaconu. 

Tatăl vedetei a fost primul care a confirmat sarcina

 Tatăl său a fost cel care a dezvăluit faptul că știa de această veste încă de la începutul lunii noiembrie, când a fost extrem de fericit să afle că va deveni bunic.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați.

Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!', a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel