Theo Rose, despre lupta împotriva anxietății: „A devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose duce o luptă grea cu anxietatea de ani buni. Cum a reușit vedeta să controleze această problemă? 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față, cântăreața a trecut prin momente grele în copilărie, având nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. 


Theo Rose suferă de anxietate încă de la o vârstă fragedă. Potrivit spuselor ei, la acea vreme avea niște gânduri mai urâte și se lăsa afectată foarte ușor, chiar și de certurile părinților ei, crezând că o vor abandona, chiar dacă lucrurile nu stăteau deloc așa.  În acele momente, artista a simțit că are nevoie de  ajutorul unui psihoterapeut, pentru a reuși să-și revină.


Theo Rose a reușit în ultima perioadă să controleze aceste stări de anxietate cu ajutorul psihoterapiei. Vedeta și-a dat seama că trebuie să accepte aceste stări emoționale și să învețe cum să trăiască cu ele. 


„Psihoterapia e minunată. Cred că este foarte important, în schimb, să găsești persoana potrivită pentru tine. Psihoterapeuta mea, căreia îi mulțumesc cu Cerul și cu Pământul, m-a înțeles, mi-a pus întrebările potrivite și a simplificat noțiunea de anxietate pentru mine. Din momentul în care anxietatea nu m-a mai speriat și a devenit un episod firesc al vieții mele, am reușit să o controlez”, a declarat Theo Rose pentru VIVA

 

Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai frumoase artiste din România


Din păcate, Theo Rose nu este vindecată complet, mai ales că viața ei s-a schimbat foarte mult datorită succesului răsunător, iar oboseala și stresul și-au spus cuvântul. Artista a învățat mult cum să controleze aceste stări, iar asta o ajută enorm. 


„Nu sunt complet vindecată. Mai am episoade, dar mult mai blânde, pe care știu cum să le tratez acum. Le las să existe și urmăresc cu atenție tot, ca să înțeleg ce vor ele să îmi transmită. În general, anxietatea este o reacție a organismului la ceva din mediul care te înconjoară, cu care nu ești într-o bună conexiune”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Anamaria Prodan a aflat deja cine a distribuit fotografiile în care apare DEZBRĂCATĂ: „Avocaţii mei deja s-au ocupat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel