Anamaria Prodan a aflat deja cine a distribuit fotografiile în care apare DEZBRĂCATĂ: „Avocaţii mei deja s-au ocupat”

Data publicării:
Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta
Descriere foto: Anamaria Prodan/ captura foto La Maruta

Cine a trimis fotografiile în care Anamaria Prodan apare goală? Sexy-impresara a găsit vinovatul. 

Anamaria Prodan a luat foc după ce în urmă cu câteva zile în mediul online au apărut fotografii cu ea în care apare goală.  Imaginile sunt realizate chiar de ea, cu telefonul mobil în fața unei oglinzi. Anamaria Prodan susține că aceste fotografii în care apare goală, au fost făcute pentru soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după un antrenament la sală. 


Anamaria Prodan a făcut toate demersurile necesare pentru a afla cine a distribuit acele imagini cu ea. Sexy-impresara a declarat că a aflat cine este vinovatul și va face orice pentru ca acea persoană să plătească. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie numele, vedeta a promis că acea persoană va suporta consecințele. 


„Eu deja ştiu cine a dat aceste fotografii. Ştiu cum au ajuns în presă, ştiu cine le-a distribuit. Ştiu că sunt venite şi din partea respectivă, din galeria Stelei. Ştiu cum au ajuns acolo. Nu-i niciun fel de problemă, avocaţii mei deja s-au ocupat, la Poliţie a fost totul aranjat, şi povestit, şi scris. Nu-i niciun fel de problemă. În cel mai scurt timp, cine a dat aceste fotografii şi cine le-a luat din mail-ul soţului meu, va plăti. Nu-i niciun fel de problemă! În timp foarte, foarte scurt", a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.


Anamaria Prodan cuvinte grele la adresa lui Laurențiu Reghecampf: ”Pentru noi, el a murit de multă vreme!”


Dacă până acum Anamaria Prodan l-a apărat pe Laurențiu Reghecampf, acum impresara îl atacă pe soțul ei cu fiecare ocazie. Recent, vedeta a lansat un atac dur la adresa bărbatului, cel mai probabil după ce acesta a fost surprins alături de noua sa iubită . Anamaria Prodan a declarat că Reghe nu merită respectul nimănui și că ea mereu i-a protejat pe copiii ei de greșelile pe care le face, dar acum deja totul a luat o altă întorsătură.


„Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus, am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui. Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf, chiar am muncit o viață întreagă şi eu, si copiii mei ca să asistăm şi să fim întrebați de niște… cum să-i numesc? Noi preferăm să rămânem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.„, a declarat Anamaria Prodan pentru Realitatea sportivăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience