Recunoașteți personajul. Este una dintre cele mai frumoase artiste din România

Data publicării:

Este mamă a trei copii minunați și una dintre cele mai frumoase femei din România. Cine este fetița din imaginea de mai sus?

Se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii și are o familie minunată. Este mamă a trei copii, iar frumusețea și silueta demnă de invidiat o clasează în topul celor mai frumoase femei din România. 


S-a născut pe 12.04.1989, la București. Părinții au decis însă să se mute din România, așa că la 5 ani, pleacă în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa și cu tatăl adoptiv, unde râmâne până la vârsta majoratului. 


A început lecțiile de canto la vârsta de doar 9 ani și a urmat liceul în Las Vegas. Și-a făcut debutul cu o carieră de model, dar marele ei vis era să ajungă o artistă cunoscută. 

 


Întoarcerea în România i-a asigurat succesul pe plan muzical. Prima ei piesă s-a intitulat „Roses on Fire”, urmată de hit-ul „Morena”.

 


Antonia, căci despre ea este vorba, se bucură în prezent de un succes imens atât pe plan muzical, cât și în mediul online unde are o comunitate extinsă de fani. 


Drumul ei către succes nu a fost ușor, mai ales după ce în presă s-a aflat despre relația ei cu Alex Velea, pentru care a fost pusă la zid. 

 


Chiar artistul a mărturisit recent că relația cu Antonia i-a afectat destul de mult imaginea și cariera în acea perioadă. 

 

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericrea foștilor parteneri. Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea.

Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții. Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a declarat Alex Velea, la „Xtra Night Show”.


Antonia a avut parte de un divorț răsunător cu fostul ei soț, care a durat 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nune, Maya Rosaria Castellano. Relația artistei cu afaceristul italian nu a mers. Cei doi s-au despărțit iar Antonia și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii:  Dominic, care s-a născut în decembrie 2014, și Akim, care a venit pe lume în decembrie 2016.


Divorțul de Vincenzo Castellano s-a încheiat abia în 2020, din cauza proceselor dificile pe care le-au avut. Artista are acum libertatea de a se căsători cu iubitul ei, Alex Velea, după 7 ani de relație. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel