Theo Rose, adevărul despre despărțirea de Alex Leonte: „Îmi vine să plâng și acum”

Data publicării:

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio, după mulți ani de relație. Artista se iubește acum cu Anghel Damian. 

Theo Rose a uimit pe toată lumea, în urmă cu trei luni, când a anunțat că ea și Alex Leonte și-au spus adio. Mai mult, o dată cu vestea despărțirii, artista a dezvăluit că este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. În cele din urmă, artista le-a spus fanilor că nu ar fi vrut să dea această veste, însă "cineva" și-a dorit să-i facă rău.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă. știind ce urmează. ”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Lia Bugnar rupe tăcerea, după „scandalul despărțirii” de Anghel Damian: „Ținând capu' cât se poate de sus. Și pot destul, că am 1,77”

Motivul despărțirii

Theo Rose a ținut să clarifice faptul că nu a fost vorba despre înșelat între cei doi, ci pur și simplu lucrurile nu mai funcționau de mult timp în cuplul lor. Mai mult, artista spune că fostul ei partener știa deja despre actuala ei relație.

”Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a continuat artista.

Theo Rose rupe tăcerea: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”. Ce s-a întâmplat, de fapt, când a decis să formeze un cuplu cu Anghel Damian


Theo Rose, noi declarații despre despărțirea de Alex Leonte

La trei luni de la separare, artista și-a găsit puterea de a vorbi despre ruptura dintre ea și Alex Leonte. 

Theo Rose a declarat la Pro FM că după despărțirea de Alex Leonte a început să fie urmărită de paparazzi și că a intrat în vizorul presei tabloide.


„Anul ăsta mi s-a întâmplat pentru prima dată în viața mea să mă urmărească paparazzi.”, a afirmat Theo Rose.


Mai mult, ea spune că, imadiat după despărțire, chiar a doua zi, a mers să filmeze un spot publicitar și că i-a fost extrem de greu să lucreze, din cauza tristeții. 

„Îmi venea să ies afară să urlu, să zbier, să ies de acolo cum o fi, numai să ies, să pot să mă descarc. Îmi vine să plâng și acum”, a mai spus artista. „Mi-a trecut supărarea pe oameni și m-am gândit că poate a meritat chestia asta să-mi dau eu seama că nu e totul lapte și miere cum am crezut că e”, a mai spus Theo Rose.

 

Mai mult, artista a dezvăluit că își dorește să realizeze un documentar despre povestea ei de dragoste cu Alex Leonte și despre cum s-a terminat relația lor. 

Youtube video image

Theo Rose despre infidelitatea în cuplu: „Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!”

 

Alex Leonte, prima reacție după despărțirea de Theo Rose

În luna august, Alex Leonte a făcut primele declarații despre despărțirea de artistă. Nepotul lui Nea Marin a precizat că ruptura dintre el și Theo Rose s-a produs de mai mult timp și nu a fost vorba de vreo infidelitate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate.

În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste trebuie luate măsuri și asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să-mi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să-mi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțekegeți acest lucru. Mulțumesc!”, a scris Alex Leonte, pe pagina personală de Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel