Theo Rose, părere sinceră despre infidelitatea în cuplu: „Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!”

Data publicării:
Theo Rose, foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose, foto Instagram

Theo Rose a făcut o serie de declarații privind infidelitatea în cuplu. 

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săui. Recent, artista a și-a exprimat părerea sinceră despre infidelitatea în cuplu. Totul a pornit după ce o domnișoară a susținut că orice bărbat înșală.

Theo Rose, părere sinceră despre infidelitatea în cuplu

Artista a mărturisit că își face griji pentru copii care văd asemenea informații, având în vedere că aceștia sunt predispuși să intercepteze un mesaj eronat.

„Ia uite cum găsesc de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice. Se sublinia acolo că ăla care nu înșală este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare?

Întrebarea mea în continuare e «Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!». Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi ca nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc', a spus Theo Rose pe Instagram.

„Sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie'

Theo Rose a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Anghel Damian și că se bucură din plin de momentele petrecute alături de acesta. 

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie', a spus artista. 

Ce riscuri și-a asumat Theo Rose, când a acceptat să joace în serialul „Clanul”

Chiar dacă toată echipa a fost impresionată de talentul actoricesc a lui Theo Rose, aceștia și-au asumat, de asemenea, și un risc, în momentul în care au decis să aducă în pielea unuia dintre personajele principale un actor fără experiență. De asemenea, la rândul ei, artista și-a sacrificat câteva proiecte importante pe care le avea pe plan muzical, veniturile având și ele de suferit.

„Au existat și temeri, în ceea ce privește ritmul nostru de filmare, ne-am pus întrebările astea și au fost riscuri pe care ni le-am asumat, în alegerea asta.”, a mai spus aceasta.

„Am triat din cântări, sunt în pierdere cumva, dar fac chestia asta cu multă pasiune. Mă completez ca artist și ca om. Mi s-a schimbat viața cu totul.”, a spus Theo Rose în cadrul podcastului La Mijloc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel