Lia Bugnar rupe tăcerea, după „scandalul despărțirii” de Anghel Damian: „Ținând capu' cât se poate de sus. Și pot destul, că am 1,77”

Data actualizării: | Data publicării:
Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram
Descriere foto: Lia Bugnar, Theo Rose și Anghel Damian/ foto Facebook/ Instagram

Lia Bugnar a încercat să rămână discretă în privința vieții personale, mai ales după ce întreaga presă a disecat subiectul despărțirii sale de Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose. Două despărțiri cu cântec și o nouă relație în show-biz. 

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu solid, de nouă ani. Cei doi și-au trăit iubirea în spatele cortinelor și, de cele mai multe ori, au arătat publicului doar munca pe care cei doi au creat-o împreună. Și o fac în continuare. Fostul cuplu continuă să colaboreze pe plan profesional, dând dovadă că prietenia dintre ei nu s-a terminat odată cu sfârșitul relației. 

Dar Lia Bugnar nu a apucat să spună prea multe în acest „scandal al despărțirii”. Toți ochii au fost ațintiți asupra noii relații în care forul ei intra. Theo Rose a anunțat, recent, că ea și Anghel Damian formează un nou cuplu. Șocul fanilor a fost pe măsură, în condițiile în care toată lumea o știa pe Theo Rose într-o relație cu Alex Leonte, nimeni altul decât nepotul lui Nea Mărin. 

Theo Rose, prima fotografie alături de iubitul său, Anghel Damian. Artista este mai fericită ca niciodată


Revenind la Lia Bugnar, care deși nu și-a dorit să iasă în față cu subiecte telenoveliste și nici nu prea a vorbit despre relația ei, atunci când forma un cuplu cu Anghel Damian, s-a trezit „cap de afiș”, dar nu doar pentru spectacole, ci și în ziarele tabloide. 

Lia Bugnar, gest neașteptat. Cum a ironizat actrița relația dintre Theo Rose și Anghel Damian: “Șoc și groază”

Actriță și regizoare, cu un umor aparte, Lia Bugnar a decis să „rupă tăcerea”, să scoată capul în lume, la propriu și la figurat ( zilele trecute a fost prezentă la evenimentul Pro TV de lansare a grilei de toamnă, unde erau prezenți și fostul ei iubit, Anghel Damian, dar și actuala iubită a acestuia, în persoana artistei Theo Rose). 

Într-o postare pe Facebok, Lia Bugnar explică de ce a păstrat tăcerea în toată această perioadă, dar și de ce consideră că e momentul să vorbească. 

„De când viață mea a devenit subiect de tabloid nu prea mi-a venit  să mai scriu nimic pe-aici. N-aș putea să spun de ce, un fel de joc pueril de v-ați ascunsă cu oameni mari. Ideea bazată pe nimic că, dacă stau într-un ungher, lumea uită de mine. După care m-am mai gândit un pic și am ajuns la concluzia că lumea în formă ei de acum, cea mai proastă formă din câte au fost dacă e să mă întrebați pe mine, a ajuns așa și pentru că un om că mine își caută un colț să se ascundă atunci când lucrurile se rostogolesc în absurd. Și-uite-așa mi-a picat mie fisa că poate lumea ar fi un loc mai în regulă dacă nu numai că aș avea curajul să ies din casă, ba chiar să mă deplasez ținând capu' cât se poate de sus (și pot destul, că am 1,77).

 

Am toate motivele s-o fac și sutele de mesaje private pe care le-am primit de la voi în astea aproape două luni sunt, în felul lor, o confirmare că așa e și că nu sunt închipuită.  Am avut aseară spectacol la sala mare de la TNB și am văzut 900 de oameni care ascultau actorii mei minunați vorbind între ei vorbele mele, din gândurile mele, din ființă mea. Și rădeau unde mă gândisem eu în fotoliul meu de-acasă că vor rade, și se emotionau unde mă gândisem eu în fotoliul meu de-acasă că se vor emoționa . Din fotoliu' meu de-acasă în mințile și sufletele lor... nu e distanță mică. E imens. E un miracol. Așa că da, am început să ies din casă și am înțeles, sper, o dată pentru totdeauna că e foarte frumos că am norocul să fiu eu. Că e un privilegiu chiar. Așa că o să va zic acum că pe 27 august la ora 20 la TNB avem spectacolul "Și cu pisica ce-ați făcut?". Și o să îmi permit chiar să va spun că e un spectacol pe care merită să-l vedeți, pentru că l-am scris eu, în fotoliul meu de-acasă și pentru că distribuția e formată numai din prieteni de-ai mei pe care-i iubesc de nu mai pot, pentru că sunt așa de talentați, buni și normali la cap în această lume anormală.

 

Fotografia de mai jos nu are legătură cu spectacolul, am pus-o pentru că sunt în ea atâția oameni care, în felul lor, fac lumea asta un loc mai bun. O adunătură de donquijotzi la care mă uit acum pentru că simt nevoia să-mi iau niște oxigen. Și, pentru că în fotografie e și iubirea mea nemuritoare, Voicu, o să va mai spun că, dacă sunteți iubitori de jazz, zilele-astea se întâmplă la Green Hours festivalul de jazz pe care Voicu îl făcea de-atâția ani în ciuda faptului că era invariabil lefter. Rozana, nici ea vreo chivernisită, Sancho rămas fără stăpân, continuă să facă festivalul și cred că faptul că nu-l mai are pe Voicu s-o ciocane la cap o încurcă mult mai tare decât acela  că face o eternă echilibristică financiară că să țînă viu ceva ce Voicu a iubit așa de tare. 


Fotografia e de la lansarea volumului de versuri al Rozanei și pe scenă mai sunt Nepretuitul Andrei Crăciun, Cătălina Flaminzeanu, Rozana însăși, Voicul drag, lângă scenă e Ilinca Manolache, în timp ce eu stau și mă uit în sus la ei așezați pe cea mai mică și frumoasă scenă din lume. 
"Și cu pisica ce-ați făcut?”- cu Marius Manole, Rodica Mandache, Maria Buza, Medeea Marinescu, Anghel Damian, și cu mine, 27 august, ora 20, TNB”, a scris Lia Bugnar pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel