Theo Rose rupe tăcerea: „S-au întâmplat niște lucruri care m-au durut”. Ce s-a întâmplat, de fapt, când a decis să formeze un cuplu cu Anghel Damian

Data publicării:

Theo Rose a vorbit despre scandalurile ce au avut loc la începutul relației cu Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian au fost plecați de curând în prima lor vacanța împreună, într-o destinație de vis, în Tailanda. Cei doi îndrăgostiți nu au plecat singuri, ci însoțiți de cei mai buni prieteni ai lor. Chiar dacă vremea nu a fost de partea lor, după cum declara atunci artista pe rețelele de socializare, aceștia au închiriat o vilă de lux, cu piscină, unde s-au distrat și și-au reîncărcat bateriile pentru viitoarele proiecte. 

„Da, mă, a fost frumos! Pe odihnă, relaxare, că eram, știi și tu cum eram. Ne-am odihnit, ne-am relaxat, m-am bronzat, mă și cojesc! Sunt de la Cojasca, FC Cojasca!”, a declarat Theo Rose potrivit cancan.

Cât despre scandalurile care le-au umbrit relația la început, Theo Rose mărturisește faptul că, în realitate, au fost mai multe discuții, decât a lăsat ea să vadă. Vedeta spune că a suferit destul de mult din cauza acestor lucruri și din cauza oamenilor care au ales să o judece, însă este împlinită datorită faptului că nu și-a mințit fanii, sub nicio formă. 

VEZI și: Anghel Damian, gest neașteptat față de Theo Rose. Artista a rămas fără cuvinte: „Wow”

„Da, mă, dar nu a fost numai aia, au mai fost niște chestii care s-au întâmplat și de care nici voi nu știți. S-au întâmplat în jurul chestiei ăsteia niște lucruri care m-au și durut, în afară de reacțiile de care mi-am dat seama din momentul în care a apărut articolul.

Am știut că o să mă lovesc de reacțiile alea, n-a mai fost o surpriză. Important e că adevărul a fost la mine, eu l-am spus, cine a vrut să mă creadă, m-a crezut. Cine nu, oricum a crezut ce a vrut! Și până la urmă și cine nu mă place, mă iubește!”, a mai dezvăluit artista.

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai fresh cuplu din lumea mondenă. Chiar dacă artista nu ar fi vrut să-și facă publică noua viață sentimentală așa de curând, fotografiile apărute în mediul online i-au stricat planurile și au provocat valul de reacții și discuții despre care solista vorbea mai sus. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți au rămas în continuare în umbră și nu s-au afișat prea mult împreună în spațiul public. Prima apariție împreună au avut-o însă în cadrul podcastului realizat de Codin Maticiuc. În primul rând, cei trei au vorbit despre rolul pe care solista îl interpretează în cel mai nou serial de pe Pro TV. 

„M-am gândit foarte mult la asta, mai ales după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat și am încercat cu toată ființa mea să fiu cât mai obiectiv, în ceea ce o privește. Cu cât ești mai apropiat de cineva, cu atât mă oblig să fiu mai sever, mai atent, să pun o presiune mai mare, tocmai ca să nu vulnerabilizez întregul și să nu se confunde planul personal cu cel profesional. Am fost obligat să fac exercițiul ăsta și spun cu mâna pe inimă că Theo este un talent actoricesc uriaș, nu am văzut genul ăsta de talent până acum. Am lăsat publicul să aleagă dacă mă crede sau nu, dar eu cred asta cu toată ființa mea. Faptul că a făcut muzică la nivelul ăsta o ajută foarte tare. Este un talent de scenă, în toate formele ei. Are os de actriță și sper ca serialul „Clanul” să fie doar prima treaptă a carierei ei. Pentru rolul Verei, au dat casting 200 de actrițe.”, a declarat Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose și regizorul serialului „Clanul”, în cadrul podcastului La Mijloc.

În ce relații au rămas Lia Bugnar și Anghel Damian, după ce s-au despărțit: „Îndrăgosteala își arată valoarea după ce trece”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel