Teo Trandafir, sacrificiul pe care îl face de dragul lui Cătălin Botezatu: „O să încerc o schimbare”

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Teo Trandafir a vorbit despre prietenia specială pe care o are cu Cătălin Botezatu. 

Teo Trandafir a făcut o serie de dezvăluiri mai puțin știute, cu privire la relație pe care o are cu designerul Cătălin Botezatu. Prezentatoarea TV spune că cei doi sunt legați de o prietenie de mai bine de 20 de ani, timp în care s-au susținut reciproc atât la bine, cât și la greu. Mai mult, vedeta de la Kanal D îl cataloghează pe creatorul de modă ca fiind un om foarte imprevizibil, care întotdeauna te surprinde plăcut și constant experimentează lucruri noi. 

„O să râdeți, dar un om cum este Cătălin Botezatu este întotdeauna diferit și de fiecare dată trebuie să ai respectul de a-l întreba lucrurile care i s-au întâmplat mai nou, niciodată nu stă pe loc. Dacă acum vreo doi ani nu aș fi putut să-l întreb cum este în Kenya, spre exemplu, acum pot. Și trebuie să știu asta.

Cu mine a fost întotdeauna impecabil. Ne știm de 20 și ceva de ani. Ne-am ajutat întotdeauna la greu unul pe celălalt. Suntem genul de oameni care răspund la primul apel al telefonului”, a mai completat moderatoarea emisiunii „Teo show”.”, a spus Teo Trandafir despre faptul că Botezatu reușește să surprindă în fiecare zi, potrivit Ego.ro.

Citește și: Bursucu, adevărul despre plecarea de la Kanal D. Ce spune prezentatorul despre revenirea sa pe micile ecrane

 

Gestul pe care îl va face Teo Trandafir, de dragul lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu tocmai ce a lansat o gamă de lenjerii de pat, iar Teo Trandafir spune că, de dragul designeurului, va face un sacrificiu și își va modifica propriile tabieturi. 

„La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb. De data asta o să încerc o schimbare”, a mai povestit Teo Trandafir pentru sursa citată.

Cătălin Botezatu, un nou atac la adresa designerului care o îmbracă pe Carmen Iohannis: „Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi!” 

 

Cătălin Botezatu a dat lovitura la Hollywood

Se pare că prietena sa de 20 de ani nu îl laudă nefondat, întrucât designerul obține zilnic noi realizări, pe care nu le face întotdeauna și publice. Așadar, recent, Cătălin Botezatu a dat o nouă lovitură, de data aceasta, în rândul celebrităților de la Hollywood. Celebrul designer a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a oferit mai multe detalii despre succesul de care se bucură astăzi. Vedeta a dezăpluit, de asemenea, și care este motivul pentru care nu a făcut public acest detaliu până acum.

„Eu nu mă laud, se întâmplă de multe luni, dar nu am făcut public. Sunt foarte multe vedete. Am deschis un showroom la Los Angeles și unul la New York, cu niște băieți deștepți, italieni, iar cu acești băieți am trimis toate colecțiile posibile acolo. O să avem o colaborare și cu The Rock.

Lui Kevin Hart am vrut să i-l oferim cadou, dar el a vrut să și-l cumpere. E foarte fain gestul. Mulți, chiar dacă le-am oferit noi cadou costumul, după s-au întors să le cumpere.

Noi le facem în fabricile din România, după care trimitem tot colecțiile acolo, din fiecare model, pe măsuri. E o cheltuială, dar merită.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cătălin Botezatu:„Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel