Cătălin Botezatu:„Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică

Data publicării:

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre operațiile estetice la care a apelat până acum. 

Cătălin Botezatu arată impecabil pentru cei 55 de ani pe care îi are. Celebrul designer rămâne, în continuare, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, pentru că, în ciuda problemelor de sănătate pe care acesta le-a tot avut de-a lungul timpului, bărbatul arată în continuarea extrem de bine. Așadar, toată lumea s-a întrebat care sunt operațiile estetice la care acesta a apelat, de-a lungul timpului, pentru a-și menține tenul fără riduri și fără imperfecțiuni. Cătălin Botezatu dă peste cap toate ideile preconcepute și susține faptul că, până în prezent, nu a ajuns niciodată în cabinetul medicului estetician.

„Ați înnebunit cu intervențiile estetice?! Cum să fac așa ceva? Niciuna nu am făcut, deocamdată! Nici măcar dinții din gură, și ăia sunt ai mei! Dacă la 60 de ani e nevoie de ceva, de ce nu?! Dar, deocamdată, eu zic că nu-i nevoie de nimic.

Eu nu port ochelari ca să-mi ascund ridurile, ci pentru că sunt brand ambasador al acestor ochelari și îmi stau și bine, degeaba comentează lumea! Am câteva riduri pe ici pe colo, dar sunt fine!”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit click

Cătălin Botezatu, gafa vestimentară pe care bărbații nu trebuie să o facă la o nuntă. Cum trebuie să se îmbrace mirii

 

Cât timp petrece Cătălin Botezatu în fața oglinzii

Chiar dacă întotdeauna apare în fața camerelor de filmat perfect aranjat, designerul petrece extrem de puțin timp în fața oglinzii. Timpul nu-i permite mai mult, susține el.

„Câte ore stau în fața oglinzii? Păi, după ce-mi fac dușul, în maximum 5 minute, m-am îmbrăcat și am plecat. Acum la fel, am venit de la aeroport, mi-am făcut dușul și am zis negru dress code, un touch de ceva auriu, dar era prea țigănie, așa că am pus argintiu în picioare, am zis merge și am plecat! Deci, în cinci minute am fost gata, atât a durat!”, a mai spus designerul.

 

Cătălin Botezatu a dat lovitura la Hollywood

Altă descoperire ce a ieșit de curând la iveală despre designer este faptul că acesta a dat lovitura și în rândul marilor celebrități de la Hollywood. Sunt câteva luni bune de zile de când Cătălin Botezatu îmbracă nume mari de peste ocean, precum Kevin Hart și Keanu Reeves, lucru pe care foarte puțină lume îl știa.

„Eu nu mă laud, se întâmplă de multe luni, dar nu am făcut public. Sunt foarte multe vedete. Am deschis un showroom la Los Angeles și unul la New York, cu niște băieți deștepți, italieni, iar cu acești băieți am trimis toate colecțiile posibile acolo. O să avem o colaborare și cu The Rock.

Lui Kevin Hart am vrut să i-l oferim cadou, dar el a vrut să și-l cumpere. E foarte fain gestul. Mulți, chiar dacă le-am oferit noi cadou costumul, după s-au întors să le cumpere.

Noi le facem în fabricile din România, după care trimitem tot colecțiile acolo, din fiecare model, pe măsuri. E o cheltuială, dar merită.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cătălin Botezatu a identificat vedetele care poartă fake-uri: „Marș! Nu ai cum. Și-a luat x-uleasca, trebuie să am și eu la fel”

Care este starea de sănătate a designerului în prezent

Cătălin Botezatu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, însă acesta spune că se simte destul de bine în prezent. Designerul de modă continuă să-și facă regulat controalele de care are nevoie, însă nu își poate amâna niciun proiect de pe plan profesional.

„Cu sănătatea stau binișor. Trebuie să merg tot timpul la acele controale, ”, a susținut designerul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel