Cătălin Botezatu, un nou atac la adresa designerului care o îmbracă pe Carmen Iohannis: „Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi!”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tincu, Facebook, Cătălin Botezatu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tincu, Facebook, Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a reacționat, după ce a auzit replicile pe Andreea Tincu i le-a adresat, în urmă cu câteva săptămâni. 

Cătălin Botezatu i-a transmis un nou mesaj acid stilistei care se ocupă de vestimentațiile lui Carmen Iohannis. Dacă în urmă cu ceva timp, celebrul designer critica rochia pe care soția lui Klaus Iohannis a ales să o îmbrace la funerariile Reginei Elisabeta a II-a, Andreea Tincu a reacționat destul de dur în urma celor auzit, spunând pe atunci faptul că Botezatu nu este critic de modă, iar Prima Doamnă a României este îmbrăcată după un protocol clar. Cu această ocazie, Cătălin Botezatu îi trimite din nou un mesaj acid stilistei. 

„Ce am zis? Eu o admir pe doamna Iohannis. Eu am spus că avem o familie prezidențială superbă: el este un tip statuar, îmbrăcat întotdeauna la patru ace. Și doamna Iohannis arată perfect: este slabă, este frumoasă, este tânără.

Dar atunci când totuși trebuie spus ceva, spun! Și nu am spus cu răutate. Am spus că sunt momente de astea foarte sumbre, speciale și sunt niște etichete care trebuie respectate. Mânecile trebuie să fie lungi, lungimea rochiei a respectat-o, trebuie să fie peste genunchi!

Eu am spus! Să mă scuze acum ce-i care s-au supărat! Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi! Ha, ha!', a declarat Bote, pentru Click!

Cătălin Botezatu:„Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică

„Nu pune pe tine ca pomul de Crăciun”

Mai mult, Cătălin Botezatu oferă și câteva sfaturi stilistice generale, ce ar trebui să fie urmate de toată lumea.

„M-am îmbrăcat să respect dress-code, dar să ții neapărat să te îmbraci scump, cu tot morțișul, dar să fii îmbrăcat prost de fapt, e cea mai mare greșeală. Nu, domnule, îmbracă-te ca să te simți tu bine, să te simți tu relaxat, să te simți comod.

Nu pune pe tine ca pomul de Crăciun toate brandurile pentru ca vei arăta penibil sau penibilă. Uite, acum sunt îmbrăcat scump, dar nu arăt! Să zicem, ai o piesă vestimentară super branduită, atunci nu mai pune peste tot toate brandurile.

Sau există variante, dar stilingul acesta e foarte greu, în care teîncarci de un brand cu sigle, dar trebuie s-o faci foarte atent! Am avut multe show-uri în ultima perioadă, la Atena, apoi la Paris Fashion Week, o să mai am unul și la Geneva. Am și în România, la Cluj, și pentru prima dată o să am și un show în Maramureș', a mai spus Botezatu.

Cătălin Botezatu a dat lovitura la Hollywood. Kevin Hart și Keanu Reeves, printre numele mari care îi poartă creațiile

Ce spunea Cătălin Botezatu despre rochia purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei Angliei

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibil!”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit sursie citate,

Cătălin Botezatu, gafa vestimentară pe care bărbații nu trebuie să o facă la o nuntă. Cum trebuie să se îmbrace mirii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel