Bursucu, adevărul despre plecarea de la Kanal D. Ce spune prezentatorul despre revenirea sa pe micile ecrane

Data publicării:
Sursa foto: Bursucu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bursucu, Instagram

Bursucu a clarificat zvonurile ce circulă în ultima vreme în mediul online, cu privire la plecarea sa de la Kanal D.

Bursucu a putut fi urmărit o perioadă de timp alături de Teo Trandafir, în cadrul unei emisiuni de pe Kanal D. După o perioadă, trustul a decis să le creeze propria emisiune matinală Vivianei Sposub, lui Bursucu și George Tănase. După prima ediție însă, și aceasta a ieșit de pe post. Acum, toată lumea se întreabă dacă Bursucu, respectiv Viviana, au fost dați afară de la Kanal D, doar ei rămânând fără niciun proiect, în momentul de față. Așadar, fostul coleg de platou al lui Teo Trandafir s-a gândit să clarifice aceste nelămuriri, dar și să le răspundă celor care i-au adresat acestea întrebări în ultima vreme. 

”Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afara? Turcii l-au dat afara pe Bursucu. Numai titluri de genul asta am văzut în ultimul timp.

Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secunda să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, alte proiecte pe masa și veți afla la momentul potrivit”, a fost declarația lui Bursucu referitoare la plecarea de la Kanal D, potrivit Fanatik

Bursucu va prezenta, în continuare, Roata Norocului

Un lucru este cert însă. Până va reveni pe micile ecrane cu o nouă emisiune de divertisment, Burscu va prelua, în continuare, cârma emisiunii „Roata Norocului”, pe care o realizează deja de ceva timp. 

„Nu mă ocup de "Roată Norocului", fac performanță la cârma acestei emisiuni. Echipa este cea care se ocupă de ceea ce se întâmplă în această emisiune, eu sunt acolo să arăt ce muncește echipa. Dansul are un loc special în viața mea și așa va rămâne și de câte ori am oportunitatea dansez cu drag. Este adevărat că nu mai fac dans de performanță, ci doar evenimente private. De zece ani, însă, sunt în fiecare vara la "Aqua magic" unde dansez și mă distrez cu oamenii care vin în vacanță.”, declara recent prezentatorul, pentru Spectacola

Bursucu, bolnav de gelozie: ”Eram obsedat”. Cum s-a vindecat prezentatorul TV

Ce ar alege Bursucu între dans și televiziune

Chiar dacă a făcut performanță în dans timp de ani de zile, iar în televiziune a intrat recent, Bursucu nu ar putea alege dintre cele două domenii. Totuși, prezentatorul spune că pentru a profesa în televiziune îți trebuie ceva mai multă pricepere, întrucât este un domeniu greu de atins. 

„Ambele îmi sunt la fel de dragi, însă sunt două lucruri total diferite.

Că dansator ai un anumit mod de viață, alt anturaj. Să fii om de televiziune mi se pare mult mai greu, mult mai complicat. Ești tot timpul în centrul atenției. Că dansator îți faci treaba pe scenă și pleci acasă. Că prezentator TV depinzi de cifre și dacă oamenii nu se uită la ține carieră ta se încheie.”, ne mai spunea el.

Cât despre cele două fete ale sale, Bursucu spunea recent faptul că acestea nu-l urmăresc pe micile ecrane, din cauza programului și preocupărilor diferite. 

„Nu mă prea văd, pentru că nu prea se mai uită la televizor. Cea mică are program dimineață și cea mare face parte din generația care nu deschide des televizorul. Cea mică este prea mică ca să o întreb ce își dorește să devină când va fi mare și fiica cea mare încă nu s-a hotărât.”, a declarat Bursucu. 

George Tănase, pregătit să facă marele pas: ”Clopotele de nuntă bat de mult și se vor auzi curând”. Ce schimbări a produs emisiunea matinală în viața celor doi / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel