Teo Trandafir s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus. Ce bea în fiecare dimineață pentru a se menține în formă

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa facebook

Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă. Ce secret are prezentatoarea TV?

Teo Trandafir s-a luptat ani la rând pentru a scăpa de kilogramele în plus. Prezentatoarea TV a făcut eforturi mari pentru a slăbi, iar acum este foarte atentă cu silueta ei deoarece îi este frică că se va îngrășa din nou. 


La sfârşitul anului 2013, Teo Trandafir a suferit o operaţie de micşorare a stomacului. Îndrăgita prezentatoare TV a pierdut atunci 63 de kilograme și a devenit de nerecunoscut pentru publicul larg. Chair dacă a reușit o așa performanță, Teo a ținut regim și are un ritual pe care îl respectă cu strictețe în fiecare dimineață. 


„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a dezvăluit Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

 

Teo Trandafir și Mircea Badea, colegi de emisiune. ”Dacă facem apel la esența noastră, click-ul se va face din nou, fără îndoială”


Teo Trandafir a declarat în urmă cu mai mult timp că ea nu gătește și nici nu face multe cumpărături. Sărbătorile nu o găsesc pe faimoasa prezentatoare TV în bucătărie preparând zeci de feluri de mâncare, deoarece preferă să se bucure de clipele petrecute alături de cei dragi. 

 

Cum a slăbit Bursucu'. Meniul său: N-am renunțat la absolut nimic, dar vă spun ce încerc să consum


„Eu nu mănânc exagerat și nici nu fac cumpărături foarte multe. Nu gătesc, preferăm să comandăm. Nu sărbătoresc momentul, prefer liniștea și retragerea în intimitate pentru introspecție. Pentru mine, Paștele nu este despre miei tăiați și alimente consumate în exces.


Nu-mi lipsesc din frigider ouăle. Întotdeauna când ies din casă mănânc un ou, e un sfat primit de la un medic care mi-a spus că proteina aduce un anumit grad de protecție. Am chiar o metodă de a fierbe ouăle, nici tari, nici moi”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru Click!.

 

Teo Trandafir, despre revenirea în politică: „Am făcut o greșeală pe care o recunosc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel