Teo Trandafir și Mircea Badea, colegi de emisiune. ”Dacă facem apel la esența noastră, click-ul se va face din nou, fără îndoială”

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

În 2013, Teo Trandafir a intrat în echipa Kanal D, producția “Teo Show” aducând publicului sute de interviuri exclusive cu celebrități din România și din străinătate, dezvăluiri și povești de viață inspiraționale, muzică de calitate și nu în ultimul rând umorul său inconfundabil și energie.

Când spui televiziune de calitate, spui Teo Trandafir. Realizatoarea TV a știut întotdeauna să facă emisiuni de calitate, punctul comun, indiferent de postul la care a lucrat, fiind audiențele foarte mari. Teo Trandafir este mai mult decât o realizatoarea TV de succes. Teo Trandafir este o instituție.

În ‘94 a ajuns în echipa Tele 7ABC, unde a prezentat, alături de Mircea Badea, emisiunea “Bună dimineața, România!” (1995-1997). Între 1998 și 2000, cei doi au continuat să îi facă pe români să zâmbească la matinalul Antenei 1.

Într-un interviu pentru DC News, realizatoarea TV fost întrebată dacă ar mai funcționa astăzi un format cu Teo Trandafir și Mircea Badea.

Citește interviul intagral pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel