Teo Trandafir, despre revenirea în politică: „Am făcut o greșeală pe care o recunosc”

Data publicării:
Teo Trandafir, sursa foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, sursa foto Facebook

Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir, vedeta Kanal D, a vorbit despre momentul în care a intrat în politică și despre ce părere are despre o eventuală revenire.

În primăvara lui 2010, a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru locul din Camera Deputaților eliberat de Daniela Popa. În alegerile care au avut loc în 25 aprilie, Teo Trandafir a câștigat locul de parlamentar. În februarie 2012, și-a dat demisia din Parlament din cauza unor probleme de sănătate.

Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir a vorbit despre pasul pe care l-a făcut atunci în politică

”Nu m-aș întoarce în politică, nici un minut, nici în glumă n-aș mai intra, nici nu vreau să mai aud acest cuvânt, pentru că am făcut o greșeală pe care o recunosc”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru DC News.

Întrebată dacă a regretat vreun moment că a făcut pasul în politică, realizatoarea TV a declarat: ”Îmi pare rău că a trebuit să trec prin asta, mi-a adus și o boală și reticență în ceea ce privește zona asta. Sunt convinsă că nicio țară nu poate trăi fără politică, dar eu una nu sunt făcută pentru asta. Ar fi trebuit să am inteligența și decența de a ști acest lucru înainte de a face acest pas. Dar din greșeli învățăm”.

Citește interviul integral pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel