Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea
EXCLUSIV
Descriere foto: Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir ne-a dezvăluit una dintre rețetele care nu-i lipsesc niciodată de pe masa de Paște.

A mai rămas atât de puțin până la Paște, iar vedetele se pregătesc și ele cât mai intens pentru această perioadă minunată din an. Cu toate acestea, Teo Trandafir ne spune că nu e adepta meselor extrem de îmbelșugate, însă nu pentru că nu-i place mâncarea tradițională, ci doar pentru că nu mai poate mânca la fel cum o făcea în trecut. Cu toate acestea, celebra prezentatoare de la Kanal D ne-a dezvăluit în exclusivitate o rețetă delicioasă de pască fără blat, pe care o are în fiecare an pe masa de Paște. Se face extrem de ușor, nu ai nevoie decât de câteva ingrediente de bază, iar Teo Trandafir pur și simplu o adoră. 

„Am dat această rețetă de pască fără blat, însă o mai spun pentru cei ce nu au apucat să o testeze. Se amestecă brânza de vaci, ouă, esența de vanilie sau de rom, stafide, un strop de zahăr și se pun într-un vas de Yena și se bagă la cuptor.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa și: Sorin Bontea, rețetă de drob de miel pentru masa de Paște. Evită această greșeală dacă nu vrei ca preparatul să se sfărâme

Cum se menține în formă  de sărbători

În acest sens, ne-am dorit să știm dacă vedeta de la Kanal D are și un truc, care să o ajute să se mențină în formă în această perioadă din an. Astfel, aceasta spune că organismul nu-i mai permite să se bucure de cantități uriașe de mâncare, motiv pentru care „norocul” său e faptul că gustă doar câte puțin din preparatele preferate de pe masa de Paște.

„Eu mănânc foarte puțin, pentru că nu pot fizic. Gust din fiecare preparat și mă bucur de oamenii din jurul meu.”, ne mai spune aceasta.

Citește și: Rețetă de ciorbă de miel. Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite: „Va fi mult mai gustoasă dacă faci asta”. Secretele pe care nu le știai

Cum arată o zi din viața celebrei prezentatoare

Și, dacă ați fost curioși cel puțin o dată să aflați cum arată o zi din viața prezentatoarei consacrate, vedeta ne-a dezvăluit rutina sa din viața de zi cu zi. Cu toate acestea, programul poate fi destul de diferite de la o zi, la alta, ne spune aceasta, însă reușește cu succes să-și ducă mereu la capăt toate activitățile, vedeta fiind extrem de matinală.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

VEZI și: Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel