Teo Trandafir, mărturii emoționante despre despărțirea de Mircea Badea: „Am plâns în fiecare seară timp de șase luni”

Data publicării:

În anii 90, Teo Trandafir și Mircea Badea formau unul dintre cele mai iubite echipe de prezentatori TV. 

Teo Trandafir și Mircea Badea au făcut istorie în televiziune, la început ca echipă, mai apoi ca „one man show”. În 1994, Teo Trandafir lăsa radioul pentru a se alătura colegului său, la cârma unui matinal tv. 


Teo Trandafir spune că l-a considerat ca pe un frate pe Mircea Badea și că prietenia dintre ei nu s-a destrămat, o dată cu terminarea proiectului de televiziune. Prezentatoarea TV își amintește cu drag de perioada aceea, care, pe cât de solicitantă era, pe atât era de frumoasă pentru ea. 

Ce nu ar putea face niciodată Dan Negru. Teo Trandafir, declarație neașteptată


„Eu am solicitat prezența lui Mircea Badea, pentru că el făcuse matinal și înainte, și am dorit pe cineva lângă mine care știa cu ce se „mănâncă, pentru că eu nu făcusem televiziune aproape deloc. A fost chimie din prima. Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.

Unii oameni cu vieți mai nefericite și minți mai înguste au avut senzația că este mai mult decât o relație de prietenie. Nici pomeneală, a fost o frăție, eu îl simt și acum ca pe fratele meu, omul care mă cunoștea foarte bine și mă proteja, îmi oferea ce aveam nevoie ca să pot performa la orele acelea. Ne-au unit respectul și încrederea de la început. Mircea Badea se arunca exact ca zburătorul la trapez, fără a ști în ce parte se îndreaptă, pentru că știa sigur că, în momentul în care se va desprinde, vor fi două mâini acolo care să îl prindă”, a declarat Teo Trandafir pentru Viva. 

Teo Trandafir vrea să își pună silicoane: „Să arăt ca la 20 de ani”


A plâns după Mircea Badea


Mai mult, vedeta mărturisește că terminarea proiectului și despărțirea de colegul ei au traumatizat-o și că a plâns luni de zile de dor. 

„Dacă v-aș spune că am plâns în fiecare seară timp de șase luni, ar fi partea cea mai ușoară. Știam că, dacă încep o frază, o va prelua el sau venea începutul de la el și continuam eu, iar acest lucru nu se mai întâmpla, eram singură în mijlocul unui platou de televiziune. În mine s-a sfâșiat jumătate și a trebuit să învăț să o cresc pe măsură ce am văzut că și Mircea are succesul lui și încearcă să se regenereze și să recompună partea din el care lipsea odată cu plecarea mea. Dar Mircea a fost printre puținii oameni care m-au încurajat să îndrăznesc. Nu cred în relațiile de vorbit la telefon în fiecare zi, dar cred în omul care vine imediat atunci când este sunat. Atunci când mi-au lipsit niște antibiotice care nu se găseau în România, Mircea a plecat pe două roți și s-a întors la fel, cu ele. A fost singurul om care a intrat la mine în spital în Viena, a fost omul care, atunci când mi-a fost cel mai greu și tăceam pe bancheta din spate a mașinii mele și mă gândeam cât de rău îmi este, mi-a dat telefon și mi-a spus doar atât: „Iubește-te, mă, și tu puțin!. Mi-am dat seama că mă simte”; a mai spus vedeta. 

 

„Eu eram cât ele două la un loc”. Teo Trandafir, în competiție cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să le fure audiențaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel