Ce nu ar putea face niciodată Dan Negru. Teo Trandafir, declarație neașteptată

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram, captură video Youtube Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram, captură video Youtube Kanal D

Teo Trandafir a dezvăluit care este „rețeta” sa de succes în televiziune, dar a oferit și câteva informații inedite despre Dan Negru.

Teo Trandafir este una dintre cele mai vechi prezențe pe micile ecrane. Chiar dacă, de-a lungul timpului, aceasta a fost implicată în diferite emisiuni TV, fanii  i-au rămas aproape la orice pas, semn că iubeau modul în care prezentatoare își face meseria. În acest sens, vedeta a vorbit despre „rețeta” pe care o urmează mereu în această carieră, pentru a nu da greș. Mai mult, aceasta l-a adus în discuție și pe Dan Negru, colegul său de trust, dezvăluind o discuție pe care a purtat-o cu acesta recent.  

„Eu am mers întotdeauna pe rețeta clasică, pe ce am știut să fac, pe ce mi-a lăsat Dumnezeu, am mers din mine și m-am cărat pe mine în spate prin deșert. N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert. Lăsați, mai bine mă car eu pe mine prin deșert! Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format.

Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat. Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine, „Tu niciodată nu poți să faci format, eu niciodată nu o să pot să fac o emisiune de autor!”.

Dan și cu mine, din punctul ăsta de vedere, suntem complementari! Noi, dacă am face, de exemplu, o emisiune împreună, nu știu cum ne-am înțelege, pentru că eu mă duc într-o direcție care lui nu îi e cunoscută. Lui îi place să știe ce urmează, ca să facă foarte bine ce știe că urmează. Mie nu îmi place să știu ce urmează! Mă duc cu capul înainte și ce-o fi, o fi! Adică ce poate să fie? E un om care poate să spună niște lucruri sau nu poate să spună niște lucruri. Oi vedea, o dreg eu din pâine!', a declarat Teo Trandafir pentru cancan.ro.

Teo Trandafir vrea să își pună silicoane: „Să arăt ca la 20 de ani”

 

Care sunt invitații preferați ai prezentatoarei TV

Mai mult, Teo Trandafir a dezvăluit și care sunt invitații săi de platou preferați. Prezentatoarea a oferit mai multe nume celebre, dar a adus-o în discuție și pe regretata Stela Popescu.

„Ce fac bine este să mă simt confortabil în multe dintre interviuri. De exemplu, cu Feli Donose mă simt absolut bestial. Mă simt minunat cu Lidia Buble, când vin oamenii ăia, abia aștept. Cu Velea, Connect-R, mă simt excepțional. Și te așezi ușor în interviu și îl trăiești, pur și simplu!

Mă gândeam la un moment dat la meseria asta ca la o sculptură în sticlă, o faci astăzi și te chinui și vine soarele, de la 4 deja nu mai e. Și nu e nimic care să îți amintească sau să amintească publicului de ea. Sunt niște reluări pe care poate n-o să le folosească nimeni niciodată! Spre deosebire de film, unde lucrurile rămân pe loc.

Pentru mine, Stela Popescu n-a murit pentru că o văd cu aceeași frecvență cu care o vedeam înainte. Dar un realizator de televiziune e el însuși perisabil, pentru că, dacă nu reușește să treacă, în șase luni nu mai știe nici mama lui că era acolo!”, a mai declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața eiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel