Teo Trandafir vrea să își pună silicoane: „Să arăt ca la 20 de ani”

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir a dezvăluit faptul că vrea să recurgă la mai multe operații estetice.

Teo Trandafir se menține într-o stare fizică excelentă, la vârsta de 54 de ani. Vedeta încearcă să fie în pas cu toate noutățile ce apar în materie de frumusețe și nu ar spune „nu” nici operațiilor estetice. Prezentatoarea TV chiar are câteva dorințe pe lista de așteptare, însă va recurge la ele doar în momentul în care va fi pregătiră și psihic. Vedeta este speriată atât de durerea pe care o resimți în urma acestor intervenții, dar și de recuperarea de după ele.

„Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

Andreea Marin, declarații neașteptate despre Andreea Esca: "Ea se joacă mereu cu viața". Cum a caracterizat-o pe Teo Trandafir

 

„Regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba”

Chiar dacă în viață nu toate experiențele prin care a trecut au fost pozitive, celebra prezentatoare Tv spune că nu trăiește cu ideea regretului. Acestea sunt doar niște lucruri cu un impact negativ asupra omului, care nu fac decât să-l „consume” pe individ. Teo Trandafir îi sfătuiește pe toți să nu se uite în spate și să se concentreze pe viitor.

„Nu pot să fac altfel. Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc.”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Teo Trandafir, părere sinceră despre Dan Negru. Ce i-a spus vedeta colegului său, fără vreo reținere: „Tu niciodată nu poți să faci format”

 

Teo Trandafir este implicată într-o nouă relație

Faptul că prezentatoarea TV își dorește să apeleze la acele operații estetice nu este întâmplător. Aceasta declara recent faptul că este din nou implicată într-o poveste de dragoste, nedezvăluind însă și despre cine este vorba. Mai mult, vedeta susține faptul că, până la cei 54 de ani pe care îi are în prezent, au fost rare momentele în care să stea singură, fără un partener de viață alături. Aceasta preferă totuși să își țină viața personală privată, așa cum a făcut de-a lungul vieții sale. 

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

Teo Trandafir, lecția primită de la fiica ei: „Este același sfat pe care îl primesc de la toți oamenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel