„Eu eram cât ele două la un loc”. Teo Trandafir, în competiție cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să le fure audiența

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Kanal D. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Kanal D. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, foto Instagram

Teo Trandafir s-a impus în media prin umor și inteligență. Prezentatoarea Tv își amintește cu umor de începutul carierei, când se lupta cu kilogramele în plus, dar și cu o competiție acerbă. 

Teo Trandafir își amintește cu umor de începutul carierei sale în televiziune. Prezentatoarea TV spune că, pe atunci, competiția era una acerbă. Mai mult, cu o doză mare de autoironie, ea afirmă că faptul că avea câteva kilograme în plus a fost un atu în construirea imaginii sale, dar și faptul că a mizat pereu pe umor, în condițiile în care competitoarele ei, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, afișau o imagine impecabilă și își alegeau cu grijă cuvintele.

Teo Trandafir revine cu un nou proiect: „Mult nu mai e pentru că nu am stat toată vara asta”

„Noi am pornit într-o formulă cam așa: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, era Mircea Radu, cred că Dan Negru și cu mine. Imaginează-ți că eu eram cu Mihaela Rădulescu și cu Andreea Marin în aceeași ligă. Eu eram cât ele două la un loc.

Și atunci trebuia să mă salvez cumva, pentru că publicul din România aștepta niște frumuseți inteligente. Eu eram oarecum inteligentă, dar am găsit această armă, pe care să o folosesc în favoarea mea, pentru că, bun, «Teo Trandafir e grasă», am înțeles! Am stipulat, s-a zis, s-a rostit!

Băi, dar ți-am zis-o eu! Acum, ce mai ai să îmi zici, mergi mai departe! «Teo Trandafir e proastă!», aici s-ar putea să pot să încerc să te contrez! Și te contrez cu argumente, câte vrei, că am, mai închiriez de la prieteni, mai una alta, știi cum e! Mie autoironia mi-a reușit pentru asta, să mă apăr! Gândește-te la Andreea Marin, care are o imagine pe care și-o construiește și și-o susține cu mare atenție. Ai văzut-o, poziția în care stă și vorbele pe care le rostește sunt atent alese, la mine nu sunt!”, a declarat  Teo Trandafir pentru Cancan. 

Teo Trandafir, lecția primită de la fiica ei: „Este același sfat pe care îl primesc de la toți oamenii”


Teo Trandafir: „Niciodată publicul nu migrează după vedetă!”

Mai mult, vedeta a vorbit și de mutările pe care le-a făcut în televiziune. Cu ani în urmă, ea lăsa PRO TV-ul pentru Romantica, un post de televiziune nou lansat, care a scos-o din „joc”, pentru o vreme. Explicația ei este că publicul nu migrează după vedetă și că oamenii rămân fideli posturilor de televiziune, indiferent de cine este prezentator, dând astfel exemplu de câteva vedete care au plecat de la posturi mari de televiziune spre proiecte mai mici. Pe de altă parte, dacă vorbim de migrarea către un post mare de televiziune, cum e cazul lui Dan Negru, ea spune că situația este alta. 

REȚETĂ de vedetă. Teo Trandafir: PIZZA fără făină. „Oricine îşi poate prepara acest fel de mâncare acasă”

„Mihaela Rădulescu aflată în plină glorie, a plecat la B1, să realizeze emisiunea «Gala», emisiune de cultură, o emisiune decentă, curată, mișto. Când Florin Călinescu a plecat de la Pro TV la Tele 7abc, am plecat eu de la Pro TV la Romantica. Eu știam foarte bine că așa se va întâmpla, pentru că văzusem ce s-a întâmplat înainte.

Nu e obligatoriu să profiți de pe urma greșelilor pe care le-ai făcut tu, decât dacă ești neghiob. E bine să profiți și de pe urma greșelilor pe care le fac alții. Te uiți în grădina lor, vezi unde au greșit și zici:«Bă, eu nu fac asta!». Dar a venit momentul în care am făcut-o, măcar știam ce fac! Deci niciodată publicul nu migrează după vedetă! 

După părerea mea, la Dan Negru e formatul bun, iar postul la care a venit nu este un post mic. Dacă te duci de la un post mare la un post mic, publicul nu vine după tine! Dar el a venit de la un post mare, la un post mare. Și atunci discuția nu e aceeași! Eu m-am dus de la Pro TV la Romantica, n-auzisem nici eu că există!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 

Teo Trandafir, superinterviu. Am trecut prin niște perioade pe care nici nu știu dacă dorim să ni le amintim



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel