Teo Trandafir, dialog halucinant cu Gabi Bădălău. Motivul pentru care fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a sunat-o pe prezentatoarea TV

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D, Instagram/ Gabi Bădălău
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D, Instagram/ Gabi Bădălău

Teo Trandafir a vorbit în direct la telefon cu Gabi Bădălău, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. 

Teo Trandafir a avut-o invitată în platoul emisiunii sale pe Bianca Drăgușanu, unde au discutat despre relația pe care blondina o are în prezent cu Gabi Bădălău. Spre finalul discuției dintre cele două, invitata ei a primit însă un apel de la fostul iubit. Aceasta nu a vrut să răspundă la telefon, iar Teo Trandafir a fost cea care a discutat în direct cu bărbatul.

"- Da, Teo sunt.

- Sărut mâna.

- Te ascult.

- Voiam să vorbesc cu Bianca.

- Bianca este într-o emisiune în direct pe care tu o urmărești, corect?

- Nu, nu o urmăresc, nu sunt la televizor. 

- Te anunț pe această cale că Bianca este lângă mine.

- Mulțumesc.

- Cu multă plăcere. Mai ai și altceva să îi transmiți?", a fost convorbirea dintre cei doi, în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Bianca Drăgușanu, prima REACȚIE după ce s-a spus că este însărcinată: Nu vreau să dau curs niciunei speculații

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au reînceput să vorbească

Chiar dacă în urmă cu câteva zile și-au spus adio oficial, Bianca Drăgușanu a anunțat faptul că ea și Gabi Bădălău au reluat deja dialogul, iar tot ce așteaptă blondina acum este ca omul de afaceri să se hotărască în privința unei decizii.

"L-am anunțat că sunt la televizor. Ideea este că noi am reluat comunicarea, dar până nu știe ce vrea.. Este un om foarte liniștit, blând, dar este un om influențabil. Îmi doresc foarte tare o relație care să nu mai fie expusă, pentru care să vin să mă justific. Eu deja sunt foarte expusă. Ar trebui să se gândească foarte bine ce vrea. Eu mi-am dorit ca această relație să fie foarte privată și personală. Pe cât am putut eu, am ținut-o ferită de ochii lumii, dar el face publice niște detalii care trebuiau păstrate doar pentru noi. Eu cred că regretă postarea pe care a făcut-o pe Instagram.", a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, REACȚIE după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de ea: Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni

Vedeta a fost foarte supărată din cauza mesajului de despărțire postat de Gabi Bădălău pe Instagram

Mai mult, Bianca Drăgușanu spune că de-a lungul relației cu Gabi Bădălău a făcut foarte multe compromisuri, la care însă, de acum încolo, nu va mai recurge.

"Eu știu ce vreau, spre deosebire de el. El la 24 de ore de la postare regreta deja. Eu am fost foarte supărată pe situația creată în contextul acela, am avut de suferit. Noi am mai avut carențe în această relație, dar am încercat să evit subiectul. Am ținut mereu cont de dorințele lui și am făcut eforturi să i le îndeplinesc. El îmi cerea mie lucruri, fără să aibă justificări, iar eu am făcut compromisuri. Nu poți să mă obligi pe mine să trăiesc într-un fel în care nu vreau. Nu am de gând să mai compromit nimic. El a fost sfătuit de cineva să pună acel mesaj de despărțire, m-am simțit aiurea. Chestiile astea o fac fetele de liceu, nu un bărbat de afaceri. Nu a fost o relație ușoară, eu am luptat mult.", a mai spus ea.

Camelia Mitoșeru, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălau. Ce a transmis vedeta după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu este gravidă: ''Mi-e milă! E situație de balamuc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel