Camelia Mitoșeru, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălau. Ce a transmis vedeta după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu este gravidă: ''Mi-e milă! E situație de balamuc”

Data publicării:
Sursa foto: Camelia Mitoseru, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău, colaj foto/ instagram
Descriere foto: Sursa foto: Camelia Mitoseru, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău, colaj foto/ instagram

Camelia Mitoșeru a transmis un mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu este însărcinată.

Camelia Mitoșeru a avut o primă reacție, după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor deveni părinți. Mama lui Mihai Mitoșeru i-a transmis un mesaj mamei lui Gabi Bădălău un mesaj cu privire la sarcina blondinei. 

Camelia Mitoșeru, prima reacție despre sarcina Biancăi Drăgușanu

Camelia Mitoșeru este de părere că Bădălău trebuia să termine cu divorțul de Claudia Pătrășcanu și după să facă copil cu Bianca Drăgușanu. 

''Ei nu realizează că un copil nu este o jucărie. Nu este un moment de fericire, când doi oameni se iubesc cu adevărat, când și familia lui și când familia ei sunt în regulă, atunci da, să le trăiască. Dar, atât timp când el este în divorț, când se ceartă și se împacă din lună în lună, nu se poate să aduci pe lume un copil în condițiile astea. Și în ziua de astăzi când există atâtea metode ca să faci dragoste fără să rămâi gravidă.

Draga mea, eu nu comentez. Nu e motiv de bucurie și e situație de balamuc. Pentru că în mod sigur mama lui e vai de capul ei. Doamna Bădălău, din tot sufletul mi-e milă de dumneavoastră și vă iubesc!'', a declarat Camelia Mitoșeru în exclusivitate la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, despre mama lui Gabi Bădălău

Recent, Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-ar fi dorit ca viitoarea ei soacră să o cunoască deoarece ar fi îndrăgit-o. Cu toate astea, vedeta a precizat că nu vrea să forțeze lucrurile și își vede de viața ei. 

”Nu mă bag în seama...da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un podcast.

Citește și: Bianca Drăgușanu, MOTIVUL pentru care nu și-a cunoscut „soacra”, după aproape 2 ani de relație cu Gabi Bădălău: „Cum poți să judeci un om...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel