Bianca Drăgușanu, REACȚIE după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea de ea: Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a vorbit despre despărțirea de Gabi Bădălău și despre motivul care a dus la aceasta.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus oficial adio, anunțul fiind făcut inițial de fostul iubit al blondinei. Acesta a ales să facă public actualul său status sentimental printr-o postare pe rețelele de socializare, unde spune că cei doi au ales să pună punct relației, din cauza nepotrivirii de caracter.

„După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație… în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor… separați. Sfârșit', a scris Gabi Bădălău pe contul său de Instagram.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre această despărțire

Vedeta spune că această despărțire s-a întâmplat în realitate în urmă cu câteva săptămâni, însă fostul ei partener ei abia acum și-a dat seama de acest lucru. Motivul ce a produs ruptura a fost infidelitatea, spune Bianca.

”Mi se pare amuzant că și-a dat seama după 3 săptămâni că nu mai sunt împreună. Mai bine mai târziu decât niciodată. E adevărat că au trecut trei săptămâni de când noi nu mai formăm un cuplu, mai exact de când l-am prins la un party interesant cu domnișoare simpatice. Dar nici prin cap nu mi-a trecut că nu a înțeles că nu ai cum să faci ceea ce a făcut el și să mai fim împreună”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Spynews.ro

Vedeta confirmă despărțirea

Bianca Drăgușanu a continuat prin a ironiza situația, însă, în final, confirmă despărțirea de Gabi Bădălău.

”Nu am ce declarație să fac. Nu suntem instituții publice să emitem un comunicat oficial să anunțăm această banalitate: că ne-am despărțit. Dar da, confirm. Cum era aia: semnez și susțin? Că dată tot a dat comunicat de presă domnia sa, îl semnez și eu”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

Reacția Biancăi Drăgușanu după ce s-a spus că este însărcinată

Bianca Drăgușanu a fost subiectul de discuție a primelor pagini, în ultima vreme, după ce în spațiul public s-a zvonit faptul că aceasta ar fi aștepta al doilea copil. Timp de aproape o săptămâna, blondina nu a avut nicio reacție, iar, acum, aceasta s-a decis să răspundă public speculațiilor și să le pună capăt.

"Având în vedere subiectul care se vehiculează în presă de câteva zile, în privința unei posibile sarcini, în ceea ce mă privește eu nici nu am confirmat, nici nu ma infirmat vreodată acest subiect. Nu am vorbit despre el și nici nu o s-o fac. Și, cred că nicio femeie însărcinată nu s-ar putea pronunța public, dacă ar fi cazul public, să afirme sau să confirme o sarcină pe care nu ar fi sigură.

Citește continuarea AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel