Bianca Drăgușanu, prima REACȚIE după ce s-a spus că este însărcinată: Nu vreau să dau curs niciunei speculații

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce în mediul public s-a scris faptul că ar putea fi însărcinată. 

Bianca Drăgușanu a fost subiectul de discuție a primelor pagini, în ultima vreme, după ce în spațiul public s-a zvonit faptul că aceasta ar fi aștepta al doilea copil. Timp de aproape o săptămâna, blondina nu a avut nicio reacție, iar, acum, aceasta s-a decis să răspundă public speculațiilor și să le pună capăt.

"Având în vedere subiectul care se vehiculează în presă de câteva zile, în privința unei posibile sarcini, în ceea ce mă privește eu nici nu am confirmat, nici nu ma infirmat vreodată acest subiect. Nu am vorbit despre el și nici nu o s-o fac. Și, cred că nicio femeie însărcinată nu s-ar putea pronunța public, dacă ar fi cazul public, să afirme sau să confirme o sarcină pe care nu ar fi sigură. Pentru că, noi femeile, ca să confirmăm un astfel de subiect, avem nevoie de niște siguranțe. Trebuie să știi dacă acest copil, dacă ar exista această sarcină, ar fi în siguranță și în regulă. Iar eu, personal, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi spus și nu aș fi recunoscut nicio secundă, până în clipa în care m-aș fi asigurat că acest copil este în regulă, este ok și este o sarcină pe care aș fi putut să o duc.", a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

"Nu vreau să dau curs niciunei speculații"

Chiar dacă nu dă un răspuns clar, care să pună capăt speculațiilor, Bianca Drăgușanu spune, în repetate rânduri, faptul că nu ar confirma niciodată o sarcină care se află în stadiu incipient.

"Repet! Nu am confirmat nimic, nu am infirmat și, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi recunoscut, până în momentul în care aș fi fost sigură pe acest copil și pe sănătatea acestui copil și pe puterea de a duce o sarcină sănătoasă până la capăt. Nu vreau să discut despre subiectul ăsta, nu există nicio speculație la care eu să fi dat curs și nu vreau să dau curs niciunei speculații.", a continuat vedeta.

Ce spune Gabi Bădălău despre această presupusă sarcină

 „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”, a declarat Gabi Bădălău, pentru click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel