Teo Trandafir, absentă de la nunta lui Bursucu. Motivul pentru care vedeta nu-i este alături fostului coleg de platou de la Kanal D

Data publicării:

Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care nu-i este alături lui Bursucu, când spune „Da” în fața stării civile.

Bursucu urmează să ajungă în fața altarului pe data de 14 octombrie cu partenera sa de viață, Andreea, care îi este deja alături acestuia de aproximativ 8 ani de zile. Așadar, pentru cine credea că sezonul nunților din showbiz s-a încheiat, este momentul să mai asiste la încă o petrecere spectaculoasă, unde, cel mai probabil, nume mari din televiziune îi vor fi alături prezentatorului, într-unul dintre cele mai speciale momente din viața sa. Cu toate acestea, Teo Trandafir este marea absentă de la eveniment. Se știe faptul că cei doi au o relație strânsă de prietenie, datorită faptului că au împărțit același platou o lungă perioadă de timp, la Kanal D. Totuși, vedeta are o explicație pentru care nu îi este alături lui Bursucu când spune marele „Da”.

„Pentru că am un eveniment în familie, nu voi putea fi prezentă acolo, fizic, dar voi fi alături de el cu inima. Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Fanatik.

VEZI și: Cea mai importantă lecție primită de Teo Trandafir de la Stela Popescu: „M-a marcat”

„Mă simt cu adevărat norocos”

Chiar dacă cei doi au așteptat ceva timp până să facă pasul cel mare, Bursucu se arată a fi atât entuziasmat, dar și emoționat, cu privire la ce-l așteaptă. Acesta le-a transmis fanilor săi un mesaj pe rețelele de socializare chiar înainte cu câteva zile de nuntă, prin care a vrut să-și exprime recunoștința față de viitoarea sa soție și faptul că este cu adevărat „norocos.”

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri. Abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, mărturisește Bursucu înainte de marea nuntă.

Citește și: Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune. Vedeta a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Bursucu, bolnav de gelozie

Dacă acum, Bursucu pare a fi mai împlinit ca niciodată și pare că a găsit un echilibru perfect în viața personală, în trecut, acesta spune că a suferit destul de mult din cauza geloziei. Bărbatul nu doar că nu avea încredere în fostele iubite, dar le controla frecvent pe acestea, pe toate rețelele de socializare posibile. Vindecarea nu a venit de la sine, astfel încât acesta a fost nevoit să apeleze la ajutorul psihologului.

„Am fost bolnav de gelozie, este o boală, dar te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag și a spus gata. Eram obsedat. Am controlat telefonul, dar n-am găsit nimic, dar orice era interpretabil, așa e când ești bolnav. Îmi făceam tot felul de scenarii, că nu-mi răspundea la mesaje, deși era conectată, urmăream când se conecta pe rețelele de socializare. Atunci ea mi-a dat cadou o pereche de șlapi. Când mi-am dat seama cât este de grav m-am dus la psiholog și mi-am luat câteva ședințe, cam 4-5 luni și am reușit să mă vindec. Am mai și mințit puțin la psiholog.”, a spus Bursucu în cadrul emisiunii online ”Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Citește și: Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel