Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu a vorbit despre neînțelegerile dintre el și Teo Trandafir. 

Teo Trandafir și Cristi Brancu se numără printre cei mai apreciați oameni de televiziune. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că între cele două vedete au existat neînțelegeri, motiv pentru care nu și-au mai vorbit timp de 20 de ani de zile. 

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir

În cadrul unui interviu recent, Cristi Brancu a recunoscut că o iubește pe Teo Trandafir și că i-ar face mare plăcere să se întâlnească și, de ce nu, să facă emisiuni împreună. Chiar dacă, în trecut, au existat tensiuni între cei doi, se pare că prezentatorul TV a îngropat securea războiului și are doar cuvinte de laudă la colega sa de breaslă. Totodată, Cristi Brancu recunoaște că îi pare rău de faptul că Teo Trandafir s-a retras din televiziune. 

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm.

Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV. Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”, a dezvăluit Cristi Brancu, într-un interviu Fanatik.ro. 

Cristi Brancu: „Ne-am transmis gânduri frumoase”

În cadrul aceluiași interviu, Cristi Brancu a dezvăluit și motivul pentru care el și Teo Trandafir nu și-au vorbit timp de 20 de ani. Potrivit prezentatorului TV, neînțelegerile dintre ei au pornit după ce o persoană  de la revista VIP a scris despre ea un articol deranjant. 

„Relația cu Teo a început prost. A scris cineva de la revista VIP ceva în neregulă despre ea… Apoi a continuat deplorabil. Nu am vorbit 20 de ani. Acum evoluează minunat. O dată ce ne-am întâlnit, am descoperit că avem aceleași repere și gânduri.

A fost o mare plăcere să colaborăm. În clipa în care am devenit concurenți, era, practic, imposibil să mergem înainte. Am mai vorbit, mai rar. Ne-am transmis gânduri frumoase. Cred că Teo este un reper în lumea televiziunii și e un profesionist căruia trebuie să-i găsești locul, că e păcat să o pierzi!”, a adăugat el, pentru sursa amintită.

Citește și: Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”

 

 

Nu uita să apeși butonul SUBSCRIBE pe YOUTUBE, pentru a urmări emisiunile Spectacola:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel