Cea mai importantă lecție primită de Teo Trandafir de la Stela Popescu: „M-a marcat”

Data publicării:
Teo Trandafir, Stela Popescu, captură video Youtube Kanal D, Acces Direct
Descriere foto: Teo Trandafir, Stela Popescu, captură video Youtube Kanal D, Acces Direct

Teo Trandafir a dezvăluit principiile după care se ghidează în viață, dar și cum a schimbat-o cariera în televiziune.

Teo Trandafir are una dintre cele mai longevive cariere în televiziune, lucru care a ajutat-o să-și creeze o comunitate uriașă de fani care să o susțină neîncetat, dar i-a deschis și „porțile” către extrem de multe conexiuni și prietenii venite din lumea mondenă. Foarte multe persoane publice i-au pășit în platou vedetei, de-a lungul timpului, însă, de departe, unul dintre numele consacrate ale României i-a rămas în minte. În timp ce ea oferă tinerei generații mai multe sfaturi importante cu privire la viața profesională și nu numai, Teo Trandafir a fost inspirată, la rândul său, de regretata actriță Stela Popescu. Vedeta spune că nu o să uite niciodată vorbele și lecția pe care aceasta i-a oferit-o, ghidându-se după ea și în ziua de astăzi.

„Cea mai mare lecție mi-a dat-o Stela Popescu care mi-a spus un lucru ce m-a marcat; . I-am urmat sfatul. Atâta vreme cât pot să fac ce fac, nu am de gând să mă las.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.

Citește și: Cine a fost mentorul lui Bursucu, în televiziune. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care nu citește de pe prompter: „Am o școală bună, să-i dea Dumnezeu sănătate”

Cum a schimbat-o cariera în televiziune

Cariera în televiziune a venit, fără doar și poate, cu o gamă largă de schimbări pentru vedeta care face deja acest lucru de ani de zile. Cu toate acestea, vedeta nu ar putea să se pronunțe cu privire la schimbările de comportament sau de gândire pe care le are, din ziua în care a apărut pe micile ecrane. Acest lucru ar trebui să fie comentat de persoanele apropiate din anturajul vedetei, este de părere Teo Trandafir.

„Nu știu, pentru că nu știu cum ar fi fost altfel. Ar trebui să compar ceva ce nu cunosc cu ceva ce cunosc. Dacă m-am schimbat, cei din jur ar trebui să remarce, oameni pe care îi cunosc de mulți ani și care m-ar fi tras de mânecă dacă ar fi fost ceva în neregulă.”, a continuat vedeta.

Citește și: Secretul prin care Teo Trandafir își menține silueta: „Singura dietă minune care trece testul timpului...”

Ce hobbyuri are vedeta

Când vine vorba de petrecerea timpului liber, Teo Trandafir are și aici câteva activități prin care obișnuiește să-și ocupe orele de relaxare. Vedeta spune că obișnuiește să se joace destul de des pe telefon, dar adoră și lectura, având chiar un roman pe care îl parcurge în aceste momente.

„Mă joc pe telefon, ceea ce mă relaxează. Ies cu prietenii cât de des pot, mă uit la filme și citesc. Citesc o carte a unui romancier român, Cornel George Popa, „Definitiv. O trilogie” și culmea este că, săptămâna trecută, la un eveniment, l-am cunoscut.”, mai spune Teo Trandafir.

VEZI și: ”Cu o moarte tot suntem datori”. Teo Trandafir, despre momentul în care s-a temut pentru viața ei

Cea mai memorabilă amintire din cadrul emisiunii

După cum era de așteptat, Teo Trandafir a trecut și prin mai multe situații ușor amuzante, pe parcursul emisiunilor sale pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Totuși, atât timp cât nu este vorba despre ceva dramatic, totul trebuie să fie privit cu umor, este de părere celebra prezentatoare. 

„La un moment dat unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva. Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. 

În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de doua ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel