Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune. Vedeta a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Data publicării:

TeoTrandafir a oferit câteva declarații unde își exprimă părerea cu privire la decizia șefilor săi de a-i scoate emisiunea din grila Kanal D.

Teo Trandafir a dispărut de-o vreme de pe micile ecrane, fiind scoasă din grila celor de la Kanal D. Emisiunile prezentate de celebra prezentatoare au suferit mai multe transformări de-a lungul timpului, însă se pare că șefii trustului nu au fost 100% mulțumiți de niciuna dintre ele. Din acest motiv, ei declarau în trecut faptul că vedeta va reveni curând unde îi este locul, însă momentan se caută formatul potrivit pentru ea. Dacă fanii au fost dezamăgiți să audă acest lucru, se pare că pentru Teo Trandafir nu este o tragedie acest lucru, întrucât aceasta și-a găsit extrem de repede un nou proiect care să-i umple timpul. Cât despre o revenire la Kanal D, aceasta nu poate oferi nicio decizie concretă.

„Nu e o tragedie. E o perioadă, ca-n viața fiecăruia. Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Cred că lucrurile se așază în felul lor natural, așa cum am sperat întotdeauna. E foarte posibil să fie vorba doar de o pauză.  

La acest capitol (n.r. dacă va avea o nouă emisiune ), trebuie întrebați cei de la Kanal D.”, a declarat Teo Trandafir pentru cancan.

Citește și: Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost” 

A revenit spectaculos în radio

Cât timp a luat o pauză de la televiziune, Teo Trandafir s-a întors la prima ei dragoste, radioul. Vedeta nu prezintă singură emisiunea de seară, ci alături de un coleg mult mai tânăr. Cu toate acestea, vedeta spune că a rămas impresionată de profesionalismul bărbatului de la care mărturisește că are foarte multe lucruri de învățat.

„E fabulos. Suntem de la 16 la 19. Eu și cu Mihai ne înțelegem absolut fantastic. Pentru noi e esențial. Că ne simțim din priviri, că știm exact cum să facem ca să nu vorbim unul peste celălalt. Ne place amândurora foarte mult ceea e facem.

Eu fac parte dintre pionierii radioului independent. Am avut așa un moment de panică. Mihai e atât de bun, deși are doar 24 de ani. Mi-a fost teamă că nu o să mă ridic la nivelul lui. Dar cu delicatețea lui, cu un pic de străduință, reușim. Și chiar ne gândeam aseară, după ce am ieșit, că devenim din ce în ce mai armonioși.”, a continuat aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Trucurile care o mențin pe Teo Trandafir în formă, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc...”

Experiența din radio a ajutat-o în TV

Mai mult, Teo Trandafir spune că și radioul este la fel de complex ca și televiziunea. Ba mai mult, vedeta este de părere că acest mediu a ajutat-o foarte mult și a pregătit-o intens la ce avea să experimenteze mai târziu în TV, acolo unde a profesat timp de ani buni.

„E foarte complicat. Să faci trei ore la radio, nu e așa ușor. Avantajul radioului acesta e. Faptul că informația ajunge imediat. Nu e ca la TV, când mai trece o zi și apare și online, și peste tot.

De-a lungul vieții mele în cei 32 de ani, da, am avut. În TV am intrat cu experiența radioului. Un om de televiziune care nu a făcut radio a pierdut foarte mult, după părerea mea. Ca fluență. Pe mine m-a ajutat enorm. Și toți oamenii de TV, pe care-i știu eu, care au avut lucruri de spus de-a lungul timpului, au început la radio.”, a mai dezvăluit Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel