Ce relație are Cristian Boureanu cu Cristi Borcea, după trădarea din trecut: „Mă văd destul de des cu el”

Data publicării:
Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, Cristi Borcea/ captură video Youtube, Xtra Night Show/ Instagram
Descriere foto: Cristian Boureanu, Valentina Pelinel, Cristi Borcea/ captură video Youtube, Xtra Night Show/ Instagram

 Cristian Boureanu a vorbit despre experiențele eșuate din dragoste din trecut.

Cristian Boureanu a avut parte de mai multe trădări în dragoste în trecut, când a fost părăsit de partenerele sale de viață, care au ales să-l înșele cu persoane apropiate din anturajul său. O astfel de experiență a trăit acesta chiar cu Valentina Pelinel, care l-a înșelat atunci cu Cristi Borcea, alături de care blondina are în prezent o familie frumoasă și numeroasă. Ani de zile distanță de atunci, Boureanu a dezvăluit ce relație mai are cu Cristi Borcea, dar și cum a resimțit trădările din trecut.

„Cu Cristi mă văd destul de des, el la sală, eu la saună, ce să fac? Cu Valentina nici măcar nu aveam copii, am mai avut eu o iubire în liceu de care m-am despărțit și am plâns ani de zile amândoi, dar aia e secretă, nu povestesc. Eu m-am trezit noaptea plângând și i-am spus (n.r. i-a spus Valentinei faptul că a visat că avea o relație cu Cristi Borcea), după care mi-am cerut scuze, dar ei aveau o relație deja. Eu cred că noi avem niște instincte foarte bune dacă le ascultăm. Nici prin cap nu-mi trecea. Noi uităm cât de multe lucruri simțim.”, a declarat Cristian Boureanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Cătălina Grama, despre prietenia cu Maria Obretin: „Deși ne cunoaștem de câțiva ani, Clanul ne-a legat la un alt nivel”. Cum a perceput moartea Sofiei

Cristi Boureanu, despre momentul în care a fost trădat de fosta soție, Irina

O altă trădare de acest gen a experimentat-o Boureanu și în mariajul său cu Irina, de unde a rezultat și fiica celor doi, Ioana. Astfel, după patru ani de căsnicie, aceștia aveau să divorțeze, întrucât se aflase faptul că nașul său de cununie trăia o poveste de dragoste chiar cu soția sa. Cu toate acestea, se pare că afaceristul a preferat să îngroape securea războiului de dragul fiicei sale și să păstreze o relație de prietenie cu cei doi.

„Cu Sebastian Vlădescu eram prieten foarte bun, aveam pasiuni comune, aveam chiar și businessuri, era și nașul nostru, dar am rămas prieteni și acum. După ani de zile, pentru Ioana am început să discutăm și să ne înțelegem. Am mai învățat în timp că oamenii nu sunt proprietate, nu-i putem ține cu forța, eu cred în libertatea omului de a decide. Nu mi-a fost la fel de ușor atunci, dar nu m-am gândit să mă sinucid.”, a mai spus el. 

VEZI și: Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

S-a împăcat cu toate experiențele din trecut

Astfel, chiar dacă în acel moment, Boureanu mărturisește că a perceput destul de greu lucrurile prin care trecea, acum, acesta spuen că s-a împăcat cu toată lumea, inclusiv cu propria persoană, cu care a dus o luptă extrem de grea.

„Cea mai mare luptă a fost până în momentul în care am renunțat pur și simplu. Cred că m-am cam împăcat și cu mine în principiu, nu cred că mai sunt multe lucruri. Unul dintre cele mai mari păcate ale spovedaniei este să te învinuiești în continuare pentru păcatele pe care le-ai mărturisit. Evident că a fost greu, au fost trădările în momentele grele, când se întâmplă lucruri grele și toți te abandonează...”, mai povestește el.

Citește și: Ana Porgras a rupt regătura cu Zanni: „Au fost niște chestii urâte. Îi doresc casă de piatră cu Duli”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel