Câștigătorul Survivor All Stars în viziunea Andreei Tonciu: „Eu mizez pe...” / video

Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Tonciu ne-a dezvăluit mai multe detalii din viața sa personală, dar ne-a vorbit și despre competiția Survivor All Stars.

Andreea Tonciu are unul dintre cele mai răsunătoare nume de la noi din țară. S-a făcut remarcată în showbiz în urmă cu mulți ani de zile și a rămas până în ziua de astăzi cunoscută datorită sincerității și naturaleții de care a dat mereu dovadă. Totuși, în ciuda imaginii pe care o afișează mereu în spațiul public, bruneta spune că nimeni nu știe cu adevărat care este adevărata sa personalitate și adevăratul său caracter. Astfel, în ciuda aparențelor din online, aceasta ne spune că este, de fapt, extrem de empatică, sensibilă și gata să sară în ajutorul tuturor. 

„Eu sunt o fire foarte normală, sinceră și ajutătoare, dar știi că se întâmplă în lumea asta să mai fie și persoane care nu te plac și dintr-un nimic să vorbească despre tine ca făcând ceva mai mare, dar nu ai ce să faci. Până la urmă, crede-mă, că nimeni cu adevărat, în afară de familia mea și de apropiații mei, nu știu cum este Andreea Tonciu.”, a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Andrei Ciobanu și TJ Miles, reacții virale după eliminarea lui Zanni de Survivor. Ce au putut spune foștii colegi

Cum este Andreea Tonciu în viața de zi cu zi

Mai mult, chiar dacă pare că Andreea Tonciu arată mereu țiplă, fiind extrem de atentă la fiecare detaliu ce ține de look-ul său, aceasta ne spune că, în realitate, acest aspect perfect îl are doar la aparițiile mediatice. În rest, vedeta ne mărturisește că este mamă și soție cu normă întreagă, care desfășoară fel de fel de activități normale, pentru care nu se pregătește înainte. 

„Când nu am filmări sau când nu trebuie să dau un interviu sunt nearanjată, la cumpărături ies nearanjată, în parc cu copilul ies nearanjată, nu te gândi că eu zilnic mă machiez și mă coafez. 

S-a întâmplat (n.r. ca fetița să iasă doar cu tatăl în parc), sunt o femeie ok, dar se mai întâmplă și chestii de genul acesta. Câteodată chiar simt amândoi nevoia să mai iasă doar ei doi.”, ne-a mai spus aceasta.

Citește și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

Cine vrea să câștige Survivor All Stars

Andreea Tonciu a participat anul acesta și la Survivor All Stars, acolo unde parcursul său a fost însă unul extrem de scurt. Cu toate acestea, vedeta a reușit să-și formeze și câțiva favoriți. Totuși, în ciuda faptului că ea a făcut parte din echipa Faimoșilor, bruneta ne spune că și-ar dori ca un fost adversar de-al său să câștige marele premiu. Andreea Tonciu are și o justificare pentru această decizie. 

„Eu mizez pe Ștefania, este femeie și trebuie să câștige o femeie. Consider că Războinicii au nevoie de bani, față de noi. Consider că trebuie să fie și ei cunoscuți, noi suntem din liga veche, trebuie să apară acum și alții mai noi. Așa sunt (n.r. bună la suflet).”, ne-a mai declarat Andreea Tonciu. 

VEZI și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel