Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Marian Golea. Zodia care o duce cel mai bine și are parte de bani

Data publicării:
Marian Golea, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Marian Golea, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Sunt deja câteva zile de când am intrat în luna de Iepure, care a început de pe data de 10 martie și care se va termina pe 8 aprilie. Astfel, Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare și care sunt avertizările pentru fiecare semn zodiacal chinezesc în parte.

„Cel mai important lucru este să nu intre în depresii, pot avea niște discuții care duc doar la depresii. Nu e o lună fericită pentru multe zodii. Sunt unele care o duc excelent, cum ar fi Oaia, dar sunt unii care nu sunt atât de fericiți, iar dacă nu se păzesc, este foarte dificil.”, a dezvăluit Marian Golea, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Șobolan
O duc foarte bine, au 2 stele de prosperitate pot face câți bani vor, dar e cineva care le dă uneori câte o palmă și îi enervează la culme. Bani câți vor, dar nu asta contează. Luna e foarte urâtă, e pedeapsă.

Citește și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Bivol
Bivolii au 2 stele de metal, atenție mare cum conduceți până pe 8 aprilie.

Tigru
Luna aceasta o să aibă depresie, o să fie ceva care pur și simplu îi bagă în depresie, fie că e vorba de activitatea de acasă, o nereușită în serviciu. Asta e boala lui, când se întâlnește Iepurele cu Tigrul are parte de prea mult lemn. În schimb, foarte mare creativitate, trebuie să scrie, să-i găsească un hobby, să facă ceva, să nu stea pe gânduri.

Iepure
Fiind luna lui, va avea multă putere. Vine steaua 2 a bolilor, dar poate fi mai mult o îmbolnăvire a relațiilor, poate să aibă gura mare, feriți-vă.

Dragon
Este cel mai nefericit, are o lună de conflicte, toată luna.

Șarpe
Nici el nu stă prea bine, are o lună de conflicte, la fel ca Dragonul.

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Irinel Columbeanu: „Este destul de urât”. Ce avertizări primește fostul milionar

Cal
Face bani, dar nu-l ajută foarte mult, pentru că are pământ și îi poate aduce îmbolnăvire.

Oaie
E pe primul loc, o duce cel mai bine. Au stele nemaipomenite de prosperitate, Iepurele le ajută, au parte de tot ce vor.


Maimuța
Din nefericire, are o pedeapsă din partea Iepurelui și cu toate că are aceste stele bune care-l ajută, nu o va duce deloc bine și trebui să se împace cu cei cu care lucrează.

Cocoș
Are steaua 5 anuală care-l omoară, iar Iepurele e dușmanul lui. Poate avea dintr-o dată ceva la stomac. Atenție mare la ce mănânci, luna asta e capitală. Nu o duc bine deloc.

Câine
Deși are un an bunicel, luna asta este ajutat de prietenul secret, de Iepure, dar nu încercați să cumpărați nimic, nu semnați hârtii, nu faceți lucruri nebunești.

Mistreț
Are ghinion luna aceasta.

Citește și: Ce eveniment astrologic important va avea loc în aprilie 2024 și cu ce schimbări majore vine: „Atât pe plan mondial, cât și personal”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel