Tavi Clonda a dat de necazuri, alături de Gabriela Cristea. Publicul l-a sancționat fără milă

Data publicării:

Tavi Clonda s-a alăturat partenerei sale de viață în privința criticilor care sunt aduse de către public.

Tavi Clonda a devenit ținta mai multor fani după ce s-a vopsit blond. Vedeta, împreună cu partenera sa, Gabriela Cristea, se bucurau de aplauzele publicului, însă, de curând, acesta pare că s-a întors împotriva celebrului cuplu din showbiz. Nu au fost doar câteva mesajele de critică la adresa artistului, mai ales că Tavi a decis să aleagă o culoare care nu este pe placul persoanelor ce îl urmăresc.

Vezi și: Gabriela Cristea le răspunde dur celor care o critică pentru că s-a îngrășat: „Pe banii mei și pe corpul meu fac ce-mi doresc”

Vezi și: Gabriela Cristea, probleme în vacanța din Saint-Tropez. Ce peripeții a întâmpinat vedeta: „Nu te bagă nimeni în seamă”

Fanii nu au fost încântați de culoarea aleasă

Multe dintre mesajele fanilor au dorit să îl atace pe Tavi Clonda, care, de curând, s-a vopsit blond.

„Unde s- a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni”, a fost mesajul unuia dintre fani.

„Nu e vopsit, a ieșit culoare din creier!”, a mai precizat un altul.

„Oare la ce mai faceți reclamă?”, a punctat un al treilea fan.

„Sunteți bine plătiți să faceți reclame … scaune, mașini, rochii, bere la mic dejun”, a fost un ultim mesaj, notează Ego.

Împreună și la bine...și la rău

Tavi nu este singurul în această situație, până și Gabriela Cristea a fost ținta publicului care s-a întors împotriva ei. Recent, cei doi au plecat în vacanță, iar fanii s-au repezit la aceștia cu întrebări despre copiii lor, unde sunt și cu cine îi vor lăsa.

„Copii singuri acasă?”/ „Ce vă mai palce să vă maimuțăriți!” /„Băi nebunilor, cu cine ați lăsat copiii ?”, au fost mesajele unora dintre spectatori.

„Ordinarilor și copii i-ați lăsat singuri în casă? Ar trebui sa va fie luate”, a fost un ultim mesaj al unei fane.

Vezi și: Gabriela Cristea, rețetă de tzatziki autentică: „Vă dau un pont. Acesta este secretul”

Vezi și: Tavi Clonda a izbucnit față de Gabriela Cristea. Bărbatul o atenționeză pe prezentatoarea TV: „Asta îi reproșez. Am cam uitat...”

Rochia de mireasă i-a fost criticată

Cu puțin timp în urmă, Gabriela Cristea a postat pe rețelele de socializare un moment foarte important din viața ei de cuplu. Tocmai ce a serbat cu Tavi Clonda patru ani de la căsătoria religioasă, iar comentariul a fost însoțit de o poză cu cei doi în costumele de miri. Ea a fost foarte entuziasmată pentru momentul unic, însă, din nou, fanii au avut altceva de zis.

„Patru ani de la căsătoria religioasă!…Și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi.”, a fost mesajul vedetei, după care, în secțiunea de comentarii, publicul a început cu criticile:

„La mulți ani, dar rochia de mireasă a fost horror!” / „Sunt atât de nesuferiti și lăudăroși. El ca bonă, jos pălăria, în rest... Ea ca nimic, nici prezentatoare nimic...”, au fost câteva mesaje.

„Să fiți sănătoși, să îmbătrâniți împreună și să vă bucurați de cele mici cu tot ce este mai bun pentru ele în viață. Dar încetați cu maimuțăreala, cu editarea pozelor, chiar așa de mult depindeți de banii care vă vin din acele postări? Numai bine să vă fie în viață!”, a fost un alt mesaj.

„Noroc cu banii ce-i produce ea...Unii sunt bărbați, alții doar întreținuți. Măcar el nu a dat bir cu fugiții ca al lui Bălan. Bine, amândoi sunt puțin mai răsăriți decât Bălan și Burcea...”, a mai comentat cineva.

Vezi și: Fiicele Gabrielei Cristea, victimele bullyingului. Vedeta nu se teme de consecințele expunerii în online: „Am lucrat împreună cu directoarea grădiniței”

Vezi și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru poftele fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel