Fiicele Gabrielei Cristea, victimele bullyingului. Vedeta nu se teme de consecințele expunerii în online: „Am lucrat împreună cu directoarea grădiniței”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Gabriela Cristea a oferit detalii neștiute cu privire la creștea fiicelor sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda încearcă, pe lângă carierele profesionale încărcate de care se bucură, să facă față cu brio și vieții de familie, acolo unde cele două micuțe ale cuplului au nevoie de foarte multă atenție și timp petrecut alături de părinții celebri. În acest sens, cei doi le iau mereue în vacanțe, dar petrec și acasă cât de mult timp se poate alături de acestea, lucru care se reflectă și pe rețelele de socializare, acolo unde micuțele sunt constant prezente în postările făcute de aceștia. Chiar dacă multe persoane publice se feresc de la a-și expune copiii în mediul online, Gabriela Cristea spune că s-a gândit la consecințele care ar putea părea, dar, cu toate acestea, nu-și dorește să-și țină fetele ascunse de spațiul public.

„Trebuie să mărturisesc că am avut momente când m-am gândit și eu dacă este bine sau nu este bine, dar până la urmă ele fac parte din familia noastră, din viața noastră, și asta înseamnă social media. Ele sunt expuse, oamenii le cunosc, avem și reality show-ul „Mămici de pitici, cu lipici, unde sunt prezente și ele, și par să aibă foarte mare succes, pentru că, în vara lui 2022, am fost la mare și, efectiv, au făcut baie de mulțime atunci când a venit vorba despre copii. Am ieșit pe faleză și nu mai reușeam să le scoatem de acolo.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva.

VEZI și: Gabriela Cristea, rețetă delicioasă de salată de vinete. Vedeta folosește un ingredient inedit, rar întâlnit în acest preparat

Copiii Gabrielei Cristea, victimele bullyingului

Bullyingul este, din nefericire, un fenomen care ia o mai mare amploare de la un an, la altul. Se par că acesta nu le-a ocolit nici pe fetițele Gabrielei Cristea, care au avut parte de acest episod chiar în instituția de învățământ în care ele erau. Totul s-a încheiat cu bine, explică vedeta care pune accent pe cât este de importantă o comunicare cât mai deschisă cu cei mici.

„Fetele, la momentul ăsta, sunt foarte liniștite și fericite la grădiniță. Apropo de bullying, da, din păcate am trăit un asemenea episod, dar am încercat să-l gestionăm așa cum am știut noi mai bine, am lucrat împreună cu directoarea grădiniței și, până la urmă, toate lucrurile s-au rezolvat și toate sunt spre bine.

Evident, și cu tactul și delicatețea de care noi am fost în stare, am reușit să le punem pe un făgaș normal. Din păcate, bullyingul e prezent în toate instituțiile de învățământ, dar, atâta timp cât îi dai încredere copilului tău că poate să vorbească cu tine și să aibă în tine o persoană căreia poate să i se confeseze, copilul, cu siguranță, va fi liniștit și va accepta că poate să vorbească cu tine și să-și rezolve problemele ajutat fiind de tine, ca părinte.”, a mai spus ea.

VEZI și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea plătesc o avere pentru poftele fetelor lor: „Cât un avans pentru o mașină de 100.000 de euro”

Cum percep viața de om public

Cât despre statutul de persoană publică, micuțele nu percep încă acest lucru foarte profund, explică Gabriela Cristea. Chiar dacă toți colegii fetițelor știu cine sunt părinții lor celebri, ele nu dau o importanță atât de mare. Vedeta chiar a povestit o întâmplare amuzantă în care cea mică își dorea să o prezinte colectivul pe mama sa, care era deja cunoscută de toți colegii săi.

„Fetele nu știu foarte multe lucruri despre ce înseamnă să fii persoană publică. E foarte drăguță Victoria. De exemplu, am fost la grădiniță acum ceva timp, pentru că am avut o activitate. Toți părinții au făcut cu schimbul, le-au citit câte o poveste copiilor la prânz și, când am intrat în grădiniță, Victoria a ținut morțiș să mă prezinte și a zis: „Ea este Gabriela Cristea, mama mea, să știți. Și toți copiii au sărit și au spus: „Da, știm, că am văzut-o la televizor.”, a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel