Gabriela Cristea le răspunde dur celor care o critică pentru că s-a îngrășat: „Pe banii mei și pe corpul meu fac ce-mi doresc”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea recunoaște că s-a îngrășat, însă dorința fanilor de a o judeca pentru acest lucru nu este deloc justificată, spune vedeta.

Gabriela Cristea se bucură în general de multă admirație din partea fanilor care o urmăresc constant pe rețelele de socializare. Se pare însă că nici gurile rele nu o ocolesc pe vedetă, care i-au reproșat acesteia recent faptul că s-a îngrășat mult în ultima perioadă. În acest sens, chiar dacă este un subiect destul de delicat pentru orice femeie, vedeta a ținut să le transmită acestora un mesaj dur, prin intermediul unui videoclip. Prezentatoarea recunoaște astfel că a pus câteva kilograme în plus în vacanțele în care a fost plecată vara aceasta, însă, totodată, soția lui Tavi Clonda mărturisește că nu și-a pus niciun fel de barieră, când vine vorba de mâncare.

„Au fost niște persoane care comentează niște lucruri... în primul rând, comentează că eu mănânc și am ceva de spus despre treaba asta. O să fiu cinstită cu voi, m-am îngrășat aproape 4 kilograme în vacanțele cumulate. Nu m-am abținut de la nimic, pentru că în vacanță nu e de ținut cură de slăbire, o să am timp. Celor care au comentat vreau să le spun că este inuman să ții cură de slăbire toată viața ta, măcar în vacanță faci ce îți dorești și știți cum zicea Smiley, „pe patul meu și pe muzica mea”, pe banii mei și pe corpul meu fac absolut tot ce-mi doresc. Dacă cuiva nu-i convine treaba asta, să se ducă în altă parte, pentru că suntem liberi să circulăm pe internet. Trăim într-o țară liberă, iar eu fac totul respectând regulile comunității.”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe rețeleel de socializare. 

VEZI și: Gabriela Cristea, criticată dur de fani. A gătit în prosop de baie, lucru care a înfuriat pe toată lumea: „Mâine vei găti dezbrăcată de tot”

Vedeta s-a aflat într-un proces de slăbire

Chiar dacă acum pare a fi mulțumită cu felul în care arată, în trecut, Gabriela Cristea le dezvăluia fanilor săi prin intermediul unui interviu faptul că se află într-un amplu proces de slăbire. Vedeta s-a plâns în repetate rânduri în trecut cu privire la felul în care arată, lucru care a făcut-o să recurgă la nenumărate diete.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, declara în urmă cu ceva timp vedeta, potrivit viva

VEZI și: Gabriela Cristea, rețetă delicioasă de salată de vinete. Vedeta folosește un ingredient inedit, rar întâlnit în acest preparat

Tavi Clonda, un ajutor de nădejde

Tavi Clonda este un real sprijin pentru vedeta care încearcă cât mai bine să îmbină viața profesională cu cea personală. Totuși, există și momente în care Gabriela mărturisește că ajunge la capătul puterilor, moment în care soțul ei îi preia toate atribuțiile.

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel