Tatăl lui Meghan Markle lansează acuzații dure: „Sunt șocat”. Susține că ducesa nu-i permite să-și vadă nepoții și îl influențează negativ pe Prințul Harry

Data publicării:
Captură video Youtube/ Entertainment Tonight
Descriere foto: Captură video Youtube/ Entertainment Tonight

Tatăl lui Meghan Markle a făcut o serie amplă de declarații dure la adresa fiicei sale.

Tatăl lui Meghan Markle, în vârstă de 79 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre relația pe care o are cu fiica sa, care s-a degradat din ce în ce mai în ultima vreme, dar și despre durerea pe care o simte, din cauza faptului că nu-și poate vedea mepoții atât de des precum și-ar dori.

Mai mult, domnul Markle susține chiar că a implorat-o pe soția Prințului Harry să îl lase să își vadă nepoții, adăugând faptul că nu a mai petrecut timp cu micuții de cinci ani, practic de când se afla pe un pat de spital, potrivit DailyMail.


„Am inima frântă. Sunt foarte supărat. Este un lucru crud ce i se poate face unui bunic, să i se refuze dreptul de a-și vedea nepoții.

În California pot, de fapt, să-i dau în judecată pentru a-i vedea, dar nu vreau să fac asta. Celălalt lucru este că nu am făcut nimic greșit. Nu există nimic care să indice că sunt un tip rău.”, spune el, potrivit sursei citate.

VEZI și: Puloverul celebru purtat de Prințesa Diana, vândut contra unei sume record. Acesta a fost scos la licitație

Tatăl lui Meghan Markle, declarații emoționant cu privire la relația cu fiica sa

Declarațiile șocante nu s-au încheiat aici. Tatăl lui Meghan Markle spune că o mai regăsește deloc pe fiica sa în persoana care era altădată, mult mai empatică și iubitoare.

„Sunt un tată foarte iubitor și ea știe asta, și nu există nicio scuză pentru a mă trata în acest fel, nicio scuză pentru a trata bunicii în acest fel. Meghan a trăit cu mine din clasa a șasea până la liceu și nu am văzut niciodată așa ceva. 

Nu am văzut niciodată genul de femeie în care s-a transformat. Sunt șocat. Nu este persoana pe care am cunoscut-o ca fiica mea.”, a mai spus acesta.

Când a fost întrebat dacă este de părere că Harry este de vină pentru această îndepărtare și schimbare bruscă de comportament, tatăl ducesei nu crede asta, în schimb, consideră că prințul este cel care are de suferit de pe urma acestei căsnicii.

„Cred că ea are o influență asupra lui Harry mai mult decât el asupra ei. Sunt mereu aici pentru ea, încă o iubesc, o voi iubi pentru totdeauna. Acest lucru nu se va schimba niciodată, dar vreau ca ea să se întindă spre mine și să mă lase să-mi văd nepoții și să mă lase să am puțină liniște. 

Oamenii merg la închisoare timp de cinci ani și sunt iertați, eu nu am făcut nimic. Așa că iartă-mă, cred”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: O înregistrare audio a Prințesei Diana arată că Regele Charles a fost dezamăgit la nașterea Prințului Harry. Monarhul își dorea o fetiță

Se compară cu situația în care este Regele Charles

De asemenea, acesta a continuat prin a-și cere scuze, în cazul în care a greșit ceva, iar în final acesta s-a și comparat cu regele Charles, spunând că amândoi au fost privați de contactul cu nepoții lor.

„Întotdeauna mi-aș cere scuze pentru orice am făcut greșit. Îmi pare rău dacă am făcut-o.

ici regele Charles nu a făcut nimic greșit și lui i se refuză copiii la fel de bine ca și mie.”, a spus el.

VEZI și: Prințul Harry revine pe Netflix cu o nouă producție, dar fără Meghan Markle: „Toată lumea se va lupta la un moment dat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience