Prințul Harry revine pe Netflix cu o nouă producție, dar fără Meghan Markle: „Toată lumea se va lupta la un moment dat”

Data publicării:
Prințul Harry, captură video YouTube
Descriere foto: Prințul Harry, captură video YouTube

Netflix a lansat trailerul celui mai recent proiect al Prințului Harry.


Documentarul "Heart of Invictus" va arăta culisele în care sportivii se pregătesc pentru jocurile mamut, pe care ducele de Sussex le-a fondat în 2014.

Jocurile Invictus se adresează militarilor răniți, accidentați și bolnavi, atât militari în activitate, cât și veterani, care concurează într-un eveniment internațional multisport.

'Aici, la Jocurile Invictus, îți dai seama - orice ai purta a fost trambulina care te-a propulsat la nivelul următor', spune Harry pentru a începe teaserul.


'Jocurile nu se concentrează pe ceea ce cauzează rănirea, ci pe recuperare și pe cum să faci parte din nou dintr-o comunitate'.

Seria limitată va fi lansată pe 30 august și vom avea o perspectivă asupra modului în care 'membrii serviciilor care au suferit răni sau boli care le-au schimbat viața' au ajuns la Jocurile Invictus. Vom afla poveștile și vom vedea antrenamentele lor epice înaintea evenimentului din  Haga, în Olanda, potrivit Metro.uk

 

 

Una dintre vedetele spectacolului este auzită spunând: "Când eram în armată, a însemnat totul pentru mine, dar odată ce am fost rănit, cum te definești atunci?".

În cadrul trailerului, Harry, în vârstă de 38 de ani, este prezentat întâlnindu-se cu concurenții și, de asemenea, vocea sa servește drept narațiune.

'Toată lumea se va lupta la un moment dat', proclamă el.

Se arată, de asemenea, cum evenimentul de amploare a ajutat la readucerea unui scop și a unei direcții în viețile unora dintre militarii aflați în misiune.

 

Archewell Productions, compania înființată de Prințul Harry și Meghan Markle, este creditată cu crearea show-ului, alături de regizorul și producătorul White Helmets.


Acesta nu este, desigur, primul serial al lui Harry pentru Netflix.

Anterior, el și-a spus povestea personală despre retragerea din familia regală „Harry & Meghan”, în care apare alături de soția sa Meghan Markle.


Se pare că acum cuplul intenționează să nu mai producă niciun conținut care să critice familia regală.

Sursele spun că Harry și Meghan speră că 2023 va fi "anul reconcilierii" lor cu familia regală.

O persoană din interior a declarat pentru The Sun: "Această perioadă din viața lor s-a încheiat - deoarece nu mai au nimic de spus".

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel