O înregistrare audio a Prințesei Diana arată că Regele Charles a fost dezamăgit la nașterea Prințului Harry. Monarhul își dorea o fetiță

Descriere foto: Printesa Diana și Regele Charles, captură video YouTube
Descriere foto: Descriere foto: Printesa Diana și Regele Charles, captură video YouTube

A fost făcută publică o înregistrare audio în care Prinţesa Diana vorbeşte despre faptul că Prinţul Charles al Marii Britanii, acum Regele Charles al III-lea, a fost dezamăgit de faptul că au un băiat, nu o fată, când s-a născut Prinţul Harry.

Regretata prinţesă a înregistrat o serie de casete audio în anii 1990 şi le-a predat în secret autorului Andrew Morton înainte de moartea ei într-un accident de maşină în 1997.

O parte din înregistrarea audio este disponibilă pentru prima dată înaintea unui documentar care va fi lansat anul viitor, numit „Diana: Restul poveştii ei”. Joi s-au împlinit 26 de ani de la moartea Dianei.

Good Morning America de la ABC a avut acces în exclusivitate la casetele în care Diana spune că soţul ei nici măcar nu ar vorbi cu mama ei vitregă Raine Spencer.

Citește întreaga știre pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 02 sep 2023, 12:34 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience